Acasă Local Gorj Deputatul Surupăceanu, năşit de şeful CNSRL „Frăţia“

Deputatul Surupăceanu, năşit de şeful CNSRL „Frăţia“

Deputatul PSD de Gorj, Mugurel Surupăceanu, a renunţat la burlăcie la sfârşitul săptămânii trecute. Parlamentarul de 41 de ani s-a căsătorit la Târgu Jiu cu Bianca Cojocaru, de 21 de ani. Cununia civilă a fost oficiată la Primăria Târgu Jiu de către şeful de partid al lui Surupăceanu, edilul Florin Cârciumaru, lider al Organizaţiei Judeţene a PSD Gorj. Cununia religioasă a fost oficiată de Înalt Prea Sfinţia Sa Irineu, Mitropolitul Olteniei. Deputatul a fost năşit de Marius Petcu, preşedintele
CNSLR „Frăţia“. Petrecerea a fost organizată la restaurantul de pe insuliţa de lângă Parcul Central. Surupăceanu a fost om de afaceri înainte de a se face remarcat în politică. Din afacerile cu statul, parlamentarul s-a ales cu o trimitere în judecată din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în celebrul dosar „Buldotancul“. Potrivit rechizitoriului DNA, una dintre firmele controlate de Surupăceanu a vândut, către CE Turceni, la un preţ supraevaluat un utilaj defect.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version