Acasă Local Dolj Scurte ştiri

Scurte ştiri

Acţiune în trafic
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu inspectorii RAR Dolj au executat luni o acţiune în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse din cauza defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor. Poliţiştii au constatat 65 de contravenţii, în 33 de cazuri fiind vorba de defecţiuni tehnice, fiind aplicate amenzi în valoare de 7.638 de lei. De asemenea, oamenii legii au reţinut, în vederea suspendării, nouă permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare.
• Aldezir Marin

Prins cu permisul fals
Un doljean s-a ales cu un doar penal, după ce a fost oprit în trafic şi le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere falsificat. Potrivit IPJ Dolj, luni, în Bucovăţ, o patrulă de poliţişti a oprit pentru control un Renault Laguna, condus de Lucian Mihai, de 21 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă. Când i-au fost cerute documentele, tânărul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere categoria B, obţinut în Anglia şi care nu avea toate elementele de siguranţă. După ce au verificat în baza de date, poliţiştii au stabilit că doljeanul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.
• Aldezir Marin

Autoturism distrus de flăcări
Pompierii gorjeni au intervenit ieri-dimineaţă în cartierul Drăgoieni din Târgu Jiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism de provenienţă străină. Focul a izbucnit în urma coliziunii autoturismului cu un copac de pe marginea drumului, proprietarul părăsind maşina înaintea sosirii echipajelor ISU Gorj. Intervenţia a durat aproximativ 40 de minute.
• Mihaela Floroiu

Depistat fără permis
Un tânăr din localitatea Valea Mare a fost depistat luni seară de poliţişti în timp ce conducea fără a poseda permis. „În seara de 14 februarie, Nicolae Judeţ, de 24 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis, pe DJ 657 din localitatea Valea Mare“, a declarat Florin Răducu, şeful de post de la Valea Mare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis.
• Maria Păun

Scrisoare de mulţumire pentru jandarmi
Un cetăţean din Târgu Jiu, reprezentant al unei societăţi comerciale, a adresat o scrisoare de mulţumire jandarmilor. Un subofiţer jandarm i-a înapoiat târgujianului diplomatul care conţinea actele firmei, dar şi o importantă sumă de bani. Acestea au fost găsite într-o parcare din Târgu Jiu, unde bărbatul le uitase. Jandarmul care le-a găsit se afla în timpul liber.
• Mihaela Floroiu

Exit mobile version