16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrinşi cu ţigări de contrabandă

Prinşi cu ţigări de contrabandă

Un bărbat de 45 de ani a fost prins în flagrant, în timp ce transporta într-un autoturism 4.000 de ţigarete provenite din contrabandă. Extinzând cercetările, poliţiştii din Gorj l-au identificat şi pe „furnizor“, un bărbat de 48 de ani, din Târgu Jiu. Cei doi bărbaţi, suspectaţi de activităţi ilegale de comerţ cu produse accizabile, au fost reţinuţi, unul primind şi mandat de arestare preventivă pentru următoarele 15 zile. R.G., de 45 de ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat de poliţişti în timp ce acesta transporta într-un autoturism 200 de pachete (4.000 de ţigarete), ce aveau aplicate banderole de marcaj de provenienţă Serbia. Pachetele de ţigări au fost achiziţionate de la un bărbat din Târgu Jiu, Nicolae Eftenoiu, de 48 de ani.
Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa lui Nicolae Eftenoiu, ocazie cu care au fost identificate 1.220 de pachete de ţigări (24.400 de ţigarete), provenite din contrabandă. Potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, cele 28.400 de ţigarete au fost confiscate.
Eftenoiu a primit mandat de arestare preventivă pentru 15 zile, urmând ca suspectul celălalt să fie cercetat în libertate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII