16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu rămas fără casă în urma unui incendiu

Au rămas fără casă în urma unui incendiu

O familie din Drobeta Turnu Severin a rămas ieri-dimineaţă sub cerul liber, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări şi întreg acoperişul a fost distrus. Se pare că incendiul a pornit de la un coş de fum neizolat şi supraîncălzit, care a dus la aprinderea lemnelor vechi ce susţineau acoperişul.
Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului. „În această dimineaţă (ieri – n.r.) am intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Am acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă, intervenţia durând mai bine de 30 de minute. Din primele verificări se pare că sursa de incendiu a fost coşul de fum, însă nu ne putem pronunţa cu exactitate. În urma incendiului au ars o cameră şi o bună parte din acoperiş“, a declarat Ionel Năvală, căpitan la ISU Drobeta.
În plină iarnă, proprietarii au rămas fără acoperiş deasupra capului şi spun că nu au unde să meargă. „Nu ştiu unde o să stăm acum, că o să îngheţăm de frig. Nu avem unde să mergem. Îl am doar pe tata, care nici el nu are unde să ne primească“, a spus proprietarul casei.
Doar primăria îi poate ajuta acum pe păgubiţi, care deocamdată vor rămâne în casa afectată de incendiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS