3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Supereroi supraponderali
Un grafician care îşi spune Jesus Nazarenuz a creat o serie de ilustraţii ce prezintă varianta supraponderală a celor mai cunoscuţi eroi de benzi desenate, informează site-ul zigonet.com. Potrivit artistului, colecţia sa de desene, intitulată „Supereroii supraponderali“, are menirea de a spulbera mitul eroilor arătoşi şi invincibili, înzestraţi cu puteri supranaturale, şi de a conferi totodată o latură umană personajelor. Colecţia de ilustraţii include eroi cunoscuţi din revistele de benzi desenate şi din seriale de animaţie, printre care îi menţionăm pe Superman, Spiderman, Batman, Wolverine, Ţestoasele Ninja, dar şi pe eroinele Catwoman şi Superwoman.

Echipa seriei „Amurg“, triumfătoare la People’s Choice Awards
Ceremonia de decernare a premiilor People’s Choice Awards desfăşurată miercuri la Los Angeles a fost dominată de actorii şi producătorii seriei de filme „Amurg“, informează site-ul femalefirst.co.uk. Kristen Stewart, actriţa principală din franşiza „Amurg“, a obţinut premiul la categoria „Cea mai bună actriţă“, în faţa unor colege de breaslă celebre precum Julia Roberts, Jennifer Aniston şi Angelina Jolie. Pelicula „Amurg: Eclipsa“, cea mai recentă din serie, a primit trei premii: cel acordat la categoria „Cel mai bun film“, trofeul pentru „Cea mai bună dramă“, dar şi premiul pentru „Cea mai bună echipă“, acesta din urmă fiind acordat trioului Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner. Robert Pattinson, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor“, nu a obţinut însă trofeul, acesta revenindu-i lui Johnny Depp pentru rolul Pălărierului Nebun din filmul „Alice în Ţara Minunilor“.

Casă construită din cartoane de ouă
Designerii de la studioul australian de creaţie Goldenhen au ridicat o casă folosind drept material de construcţie câteva sute de cartoane şi cutii de ouă, informează site-ul zigonet.com. Cutiile folosite sunt fabricate din carton reciclat, au fost pictate în diverse culori şi apoi aşezate unele peste altele, ca într-un puzzle, pentru a da naştere acestei creaţii artistice intitulate „The Original Dream“ (Vis original). Această casă specială face referire la piesele de Lego, dar şi la un tablou celebru al artistului Howard Arkley, intitulat „Exterior de casă din suburbii 1993“, care înfăţişează imobilul-pavilion ideal pentru australieni. În afară de casa propriu-zisă, oamenii de la Goldenhen au construit şi un zid, o sârmă de rufe şi o peluză, toate realizate din cartoane de ouă.

Zac Efron, singur şi fericit

Zac Efron se bucură de proaspăt dobânditul statut de burlac, după ce în decembrie s-a despărţit de iubita lui, Vanessa Hudgens, alături de care a jucat în seria de filme „Liceul muzical“. După cum informează site-ul contactmusic.com, Zac Efron a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi început o relaţie cu Rumer Willis, fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, şi a ţinut să spună tuturor că noua situaţie i se potriveşte de minune şi că se bucură de această perioadă din viaţa lui. „Zac s-a despărţit de Vanessa tocmai pentru a putea fi singur, aşa că nu are de gând să se implice prea repede într-o relaţie nouă“, a declarat un apropiat al actorului.

Kelly Osbourne, concentrată pe carieră

Kelly Osbourne nu spune nu ideii de a deveni mămică, însă în prezent este hotărâtă să se concentreze pe viaţa profesională. După cum informează site-ul contactmusic.com, rebela artistă, care s-a despărţit recent de iubitul ei Luke Worral, se gândeşte că îşi va întemeia o familie la un moment dat, însă spune că deocamdată munca şi proiectele profesionale în care este implicată o fac fericită. „Bineînţeles că vreau copii, dar nu chiar acum. Sunt încă tânără şi mi-am propus să realizez multe lucruri în carieră înainte de a-mi întemeia o familie“, a declarat artista pentru revista Cosmopolitan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS