5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidente cu BMW-uri

Accidente cu BMW-uri

După ce, în dimineaţa de 31 decembrie, un tânăr din comuna doljeană Drănic, care conducea un BMW pe DN 55, a murit în urma unui accident violent, sâmbătă noapte şi duminică dimineaţă alţi doi tineri au pierdut controlul BMW-urilor pe care le conduceau şi au provocat două accidente rutiere.
Reamintim că, vineri dimineaţă, Marian Voica, de 21 de ani, din comuna Drănic, în timp ce se deplasa dinspre Malu Mare către Craiova la volanul unui BMW, a pierdut controlul maşinii, iar acesta a ieşit de pe şosea, s-a izbit de doi copaci şi s-a rupt în două. Şoferul a murit pe loc. Din primele cercetări ale poliţiştilor s-a stabilit că tânărul şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, nu purta centura de siguranţă, iar autoturismul era echipat cu cauciucuri de vară.
Potrivit poliţiştilor doljeni, primul accident rutier din acest an a avut loc chiar în noptea de Revelion, în jurul orei 00.15, pe DN 56, în comuna Podari. Cătălin Ghiţă, de 36 de ani, din Calafat, care conducea un BMW, nu a redus viteza într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a lovit un motoscuter condus din sens opus de Iulian Bracău, de 35 de ani. În urma impactului, Bracău a fost rănit uşor, iar şoferul a părăsit locul accidentului. Maşina condusă de Ghiţă a fost găsită abandonată, pe acelaşi drum, şoferul fiind prins câteva ore mai târziu. După avariile pe care le avea BMW-ul condus de Ghiţă, poliţiştii au stabilit că acesta a lovit şi un copac de pe marginea drumului înainte de a-l abandona. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Un alt accident, care s-a soldat însă cu rănirea gravă a unui tânăr, a fost înregistrat duminică dimineaţă, în jurul orei 5.00, în comuna Poiana Mare. După cum au comunicat reprezentanţii IPJ Dolj, Ciprian Dobrin, de 24 de ani, în timp ce conducea un BMW, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit doi stâlpi ai reţelei de energie electrică, o bornă kilometrică şi gardurile a două gospodării. În urma accidentului, şoferul a fost rănit grav, poliţiştii stabilind ulterior că nu are permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

40 COMENTARII