14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat din Craiova, decedat în accident la Bobiceşti

Bărbat din Craiova, decedat în accident la Bobiceşti

Un bărbat din Craiova a decedat luni seară pe Drumul Naţional 65 în Olt, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Un bărbat din judeţul Dolj a decedat luni seară după ce maşina pe care o conducea a lovit un pom de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs în jurul orei 19.45, pe Drumul Naţional 65, în afara comunei Bobiceşti – Olt. Marian Anghel, de 55 de ani, din Craiova, se afla la volanul unui autoturism cu numărul de înmatriculare DJ-09-YLC. Maşina condusă de acesta se deplasa pe direcţia Slatina-Craiova. În afara localităţii Bobiceşti, din cauza neatenţiei în conducere, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului. În urma impactului bărbatul a decedat pe loc.

A fost nevoie de descarcerare

Pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate ale maşinii, a fost nevoie de lucrătorii de la Descarcerare. Aceştia au acţionat aproximativ 30 de minute pentru a scoate trupul neînsufleţit al bărbatului.
„La locul solicitării s-au deplasat echipajul de prim ajutor şi echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Slatina. Salvatorii au găsit autoturismul lovit pe partea stângă de un copac de pe marginea şoselei şi pe şoferul acestuia, încarcerat pe scaunul din stânga faţă, fără puls, fără respiraţie şi politraumatizat în urma accidentului. Paramedicii au reuşit să-l scoată pe bărbat dintre fiarele contorsionate ale maşinii după aproximativ 30 de minute. Din păcate, personalul medical ajuns la locul intervenţiei nu a putut decât să declare decesul victimei“, a declarat sergent major Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Accidentul s-a produs din neatenţie

Potrivit oamenilor legii care au fost la locul evenimentului rutier, accidentul s-a produs pe fondul pierderii controlului asupra direcţiei de mers.
„În această seară (luni – n.r.), în jurul orei 19.45, pe Drumul Naţional 65, s-a produs un accident mortal de circulaţie. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neatenţiei. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. În accident a fost implicat un autoturism înmatriculat în judeţul Dolj. În continuare se afectuează cercetări“, a declarat Bogdan Voica, din cadrul Serviciului Rutier Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS