13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

În jurul lumii cu jumătate de barcă
Designerul francez Julien Berthie a plecat într-o curajoasă călătorie în jurul lumii, la bordul unei ambarcaţiuni cu totul inedite. Originalul vas, botezat „Love Love“, dă mereu impresia că este pe cale să se scufunde. Potrivit absurdityisnothing.com, din cauza aspectului ciudat, poliţiştii şi angajaţii Pazei de Coastă au venit de foarte multe ori în ajutorul lui Berthier, gândindu-se că viaţa îi era pusă în pericol.
Francezul a construit ambarcaţiunea în 2007. El a tăiat o barcă în două, după care a sigilat una dintre jumătăţi cu fibră de sticlă. „Oamenii nu ştiu ce să creadă în momentul în care mă văd pentru prima dată. Barca este perfect funcţională şi foarte sigură şi se poate cârmi de pe scaunul special pe care l-am instalat. Dacă valurile sunt mici, atunci este uşor de manevrat, însă experienţa devine foarte dificilă în momentul în care apa este agitată“, a declarat Julien Berthier .

Ryan Phillippe, într-un nou film de acţiune
După cel mai recent film al său, comedia de acţiune MacGrueber, actorul Ryan Phillippe se pregăteşte acum pentru un nou proiect în care îi va avea ca parteneri pe Bruce Willis, 50 Cent şi Jenna Dewan Tatum. După cum informează Tgcom.it, regizorul Mike Gunther va semna şi scenariul peliculei de acţiune „Set Up“, care prezintă povestea a trei prieteni infractori, al căror jaf de diamante, petrecut chiar în ora de vârf a traficului, ia o turnură periculoasă. Filmările la „Set Up“ au început pe 28 noiembrie în Grand Rapids, Michigan, şi vor include scene de acţiune intense, cu urmăriri şi răsturnări de maşini.

Meniu pentru deţinuţi într-un restaurant german
Un restaurant german a decis să ofere propriilor clienţi un meniu cu totul special. Potrivit absurdityisnothing.com, clienţii restaurantului au posibilitatea să savureze un mic dejun tipic servit în închisoare în urmă cu câteva decenii. La Cafe Munich din München puteţi comanda „Jailbird breakfast“, un mic dejun realizat din aceleaşi alimente care erau servite deţinuţilor din secolul XX. În comandă, este inclusă o bucată de pâine, un pahar de apă şi… o ţigară, totul pentru modica sumă de 50 de cenţi. Pentru ca totul să fie cât mai verosimil, şi preţurile par din alte vremuri. În aceea perioadă, o gustare de acest tip nu ar fi costat mai mult de 25 de cenţi. Proprietarul restaurantului, Avinash Kumar Gulati, a mărturisit că iniţiativa sa a fost doar o mică glumă pentru clienţi, iar din experienţa sa până acum acest mic dejun a fost comandat o singură dată.

Hoaţe cu greutate
Două femei au fost arestate în Edmond, Oklahoma, după ce au fost surprinse furând şi ascunzând diferite produse sunt grăsimea de pe abdomen şi sub sâni. Potrivit absurdityisnothing.com, cele doi femei au intrat în magazinul TJ Maxx din Edmond, iar la plecare au luat o pereche de cizme, două perechi de blugi, un portofel şi o pereche de mănuşi în valoare totală de 2.600 de dolari. Ailene Brown, de 28 de ani, şi Shmeco Thomas, de 37 de ani, au ajuns în spatele gratiilor iar acum trebuie să răspundă pentru faptele lor. „Cele două ascunseseră mărfurile furate în zone de pe corp unde stratul de grăsime era în exces, mai ales în zona abdomenului“, a declarat James Hamm, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Edmond.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS