5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjManţog se teme de răzbunarea lui Ruşeţ

Manţog se teme de răzbunarea lui Ruşeţ

Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manţog, este nemulţumit de modul în care actuala echipă de conducere a democrat-liberalilor gorjeni gestionează partidul şi speră ca în cazul unor derapaje conducerea centrală să intervină să rezolve problemele la nivel local.

Pedelistul gorjean Ionel Manţog se teme de dorinţa de răzbunare a noii conduceri a PDL Gorj, în frunte cu senatorul Ion Ruşeţ. Parlamentarul a anunţat în mai multe rânduri că este nemulţumit de şefii de deconcentrate numiţi în funcţii cu sprijinul lui Ionel Manţog. Mai mult decât atât, recent a fost luată decizia înfiinţării unor comisii care să analizeze activitatea directorilor de deconcentrate şi din sistemele minier şi energetic. Dacă se va constata că şefii numiţi în perioada în care lider era Ionel Manţog nu au fost eficienţi se va trece la schimbarea acestora. Ruşeţ a dat de înţeles că vor fi operate schimbări şi la liderii filialelor PDL din judeţ: „Din păcate, această schimbare la PDL a trezit o dorinţă de revanşă, de răzbunare a unora. Poate că o să dau şi câteva exemple. Eu am încercat, în perioada 2005 – 2008, să păstrăm în PDL toţi oamenii, nu să-i învrăjbim. Oamenii care m-au criticat, m-au reclamat au rămas în partid. Au fost puşi în funcţii, sunt şi acum în funcţii. Nu am încercat să împart între gaşca aia şi gaşca aia. Ceea ce se întâmplă la PDL e nociv. Cineva vrea să împartă între «ai tăi» şi între «ai mei». «Ai mei» sunt îngerii de pe lume, ceilalţi sunt gaşca nu ştiu cui“, a declarat Ionel Manţog.

Speră într-o intervenţie de la centru  

Manţog este de părere că democrat-liberalii au ajuns să se lupte între ei, în loc să fie preocupaţi de judeţ şi de adversarii politici. Politicianul consideră că până la urmă liderii PDL de la Bucureşti vor interveni şi vor linişti apele în sânul filialei: „Oricum, mai devreme sau mai târziu se vor organiza alegeri. Eu nu cred în varianta acreditată de cineva că se fac alegeri când vor muşchii lui. PDL nu este PRM sau PP. Dacă filiala este solidă trebuie să îşi regleze lucrurile din interior. Sunt convins că, dacă se va continua aşa, cineva de la centru se va sesiza şi va interveni să se regleze lucrurile din interior. Eu sunt contrariat de faptul că în loc să se ocupe lumea (noua conducere a PDL Gorj – n.r.) de problemele din judeţ, cu adversarii politici, văd că se luptă cu pedeliştii. Mai ales cu cei vechi, ceea ce este o greşeală fundamentală“, a mai spus ex-preşedintele PDL Gorj, eliminat din conducerea partidului din raţiuni de imagine. Manţog şi Ruşeţ nu sunt chiar atât de îndepărtaţi ca interese politice, şi nu numai. Elementul comun între fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manţog, şi actualul preşedinte interimar Ion Ruşeţ este sindicalistul Marin Condescu. Ambii au ajuns la conducerea filialei judeţene cu sprijinul liderului USMO şi al FNME.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS