12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Alex Velea, superspectacol în pauza de masă

Inna, Alex Velea, Akcent şi Blaxy Girls vor invada liceele şi şcolile din ţară, în această toamnă, cu o serie de concerte, chiar în careu, în cadrul celei de-a doua ediţii a evenimentului „Rock Your School“. După ce prima ediţie a pus Capitala pe ritmuri de pop-rock şi R’n’B cu zece concerte Alex şi Keo, cea de-a doua va porni în luna noiembrie într-o călătorie prin toată ţara. „A fost o experienţă supertare atât pentru mine, cât şi pentru dansatori! Nu credeam să ne întoarcem vreodată la liceu cu atâta bucurie“, a precizat Alex Velea.
Mirela MARINESCU

Francis Ford Coppola regizează un thriller cu Val Kilmer

Celebrul cineast american Francis Ford Coppola, care a regizat seria „The Godfather“, lucrează la un nou film, un thriller cu accente horror al cărui protagonist va fi actorul Val Kilmer, anunţă presa internaţională.
Pelicula va fi intitulată „Twixt Now And Sunrise“.
Despre scenariul filmului nu s-a aflat decât că personajul principal, interpretat de Kilmer, este un scriitor de povestiri înfricoşătoare, în genul lui Stephen King.
Ultima dată când Coppola a regizat o peliculă din categoria thriller-horror a fost acum circa 20 de ani, „Dracula“.
NewsIn

Bon Jovi, în concert în România
Trupa rock americană Bon Jovi va concerta pentru prima oară în România pe 10 iulie 2011, în Piaţa Constituţiei din Capitală, s-a anunţat pe site-ul oficial al formaţiei. Primele bilete vor fi puse în vânzare pe 12 decembrie, fiind „dedicate“ membrilor fan-cluburilor Bon Jovi, iar restul vor fi comercializate ulterior. Preţurile biletelor pentru publicul larg nu au fost încă fixate. Concertul face parte din turneul mondial intitulat „The Circle Tour“, care a debutat în februarie 2010 şi care este programat să cuprindă 135 de concerte în 30 de ţări.
Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983, iar în cele aproape trei decenii de existenţă a susţinut concerte în faţa a peste 34 de milioane de fani din întreaga lume. Trupa este alcătuită din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie) şi Hugh McDonald (chitară bas). Primul basist al trupei a fost Alec John Such, care a părăsit însă trupa în 1993. În cei 27 de ani de activitate, Bon Jovi a lansat 11 albume de studio. Printre hit-urile trupei se numără „Livin’ On a Prayer“, „You Give Love a Bad Name“, „Bad Medicine“, „Always“, „Keep the Faith“ şi „In These Arms“.
NewsIn

Steven Spielberg va ecraniza biografia legendarei trupe Bee Gees

Cineastul american Steven Spielberg va realiza un film despre povestea legendarei trupe pop Bee Gees, pentru care a primit acordul de a folosi înregistrările originale ale pieselor lansate de aceasta, anunţă presa internaţională.
Cei doi supravieţuitori ai trupei, fraţii Barry şi Robin Gibb, se află deja în discuţii cu Spielberg în vederea materializării acestui proiect. Al treilea component al formaţiei, Maurice Gibb, a încetat din viaţă acum şapte ani, în urma unui infarct, iar Barry şi Robin au decis atunci să nu mai cânte niciodată sub numele Bee Gees. În septembrie 2009, însă, Robin a dezvăluit că formaţia şi-ar putea relua activitatea.
Cei trei fraţi Gibb s-au născut în Anglia şi au fondat trupa la jumătatea anilor ‘60, după ce familia lor a emigrat în Australia.
NewsIn

Aylin Cadar cântă jaz
Actriţa de teatru şi de televiziune Aylin Cadar şi-a mai împlinit un vis, a debutat într-un concert de muzică jaz.
Simpatica brunetă şi-a început cariera cu un concert excepţional la Palatul Ghika. „Am umplut sala de la Ghika şi am avut mari emoţii, mai ales pentru că au fost în mare parte prieteni. Şi, deşi sună ideal, nu este, pentru că în general când ştii că-ţi vin prieteni în sală, la spectacol ai mult mai multe emoţii decât ai avea în faţa unor necunoscuţi. Prietenii mei aşteptau de mult momentul ăsta, mulţi începeau să-şi piardă răbdarea şi-mi spuneam că trebuia să mă apuc mai repede de treabă, deci eraut foarte curioşi“, a spus Aylin.
Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS