6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalElevi prinşi la furat de benzină

Elevi prinşi la furat de benzină

Trei tineri din Dobroteşti, dintre care doi sunt elevi în Craiova, au fost prinşi de poliţişti miercuri noapte, după ce furaseră benzina din rezervorul unei Dacii şi se pregăteau să „alimenteze“ din alta.
Reprezentanţii IPJ Dolj au comunicat că, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00, o patrulă de poliţişti a observat pe strada George Vîslan trei tineri care cărau mai multe bidoane de plastic. Poliţiştii i-au oprit şi, observând că bidoanele din mâinile lor miroseau puternic a benzină, au bănuit că nu se ocupă cu lucruri tocmai curate.
Cei trei au fost conduşi la poliţie, unde au fost identificaţi ca fiind Gheorghe Mocofan, de 20 de ani, fratele său, I. Mocofan, de 17 ani, şi Daniel Doiu, de 18 ani, toţi din comuna Dobreşti, ultimii doi elevi fiind în Craiova.
Luaţi la întrebări de poliţişti, tinerii au recunoscut că au furat 15 litri de benzină dintr-o Dacie parcată în zonă. Au golit benzina în rezervorul maşinii cu care veniseră, un Opel Astra, şi se duceau să „alimenteze“ din nou din rezervorul altei Dacii.
Poliţiştii au mai stabilit că Gheorghe Mocofan, cel care conducea Opelul, avea permisul suspendat pentru că fusese prins conducând un autoturism neînmatriculat. De asemenea, s-a mai constatat că şi de data aceasta conducea un autoturism neînmatriculat şi cu numere false, pentru că montase pe maşină alte numere, pe care a declarat că le-a găsit. Pe numele celor trei tineri a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar în sarcina lui Mocofan au fost reţinute şi infracţiunile de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false, şi conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII