17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDin stâlp în tir

Din stâlp în tir

Un şofer din Drobeta Turnu Severin a văzut miercuri după-amiază moartea cu ochii, după ce, din pricina vitezei excesive, a fost proiectat într-un stâlp şi apoi a fost lovit de un tir care circula regulamentar. Din fericire, şoferul s-a ales doar cu o lovitură zdravănă, însă după ce îşi va reveni va trebui să dea socoteală în faţa legii.
Accidentul rutier a avut loc în apropierea târgului comercial situat la ieşirea din municipiu spre calea Târgu Jiului, unde şoferul unui Ford Focus a depăşit cu viteză excesivă un tir şi a fost proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune, după ce a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed. Din stâlp, maşina a ajuns din nou în stradă, unde a fost lovită de tirul pe care tocmai îl depăşise.
După ce a fost scos de medici din autoturismul accidentat, şoferul imprudent a fost transportat la spital de un echipaj SMURD. La faţa locului au acţionat şi pompierii, care au deconectat bornele bateriei maşinii pentru evitarea unei explozii.
„Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD şi 12 pompieri, în municipiul Severin, pe bulevardul Mihai Viteazu (zona Târgului Veterani – n.r.), la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism marca Ford. Nu a fost necesară descarcerarea, dar s-a acordat primul ajutor victimei aflate în autoturismul Ford, care a fost apoi transportată la UPU din municipiu“, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Drobeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII