Acasă Local „Atac“ la rezerva de whisky a lui Solomon

„Atac“ la rezerva de whisky a lui Solomon

Casa de vacanţă de la Leamna a lui Antonie Solomon a fost „călcată“ de hoţi luni noapte. Aceştia nu au furat bunuri de valoare, ci doar… sticle de băutură în valoare de aproximativ 1.000 de lei.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, marţi seară, poliţiştii din comună au fost sesizaţi că locuinţa familiei Solomon a fost spartă. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţişti de la Investigaţii Criminale şi Ordine Publică, oamenii legii constatând că sesizarea se confirmă. Din primele cercetări s-a stabilit că persoane necunoscute, probabil ştiind că nu locuieşte nimeni în casa lui Antonie Solomon de la Leamna, au intrat în casă, forţând uşa de la intrare.
Pentru că lucrurile din locuinţă erau răvăşite, se presupune că hoţii au căutat lucruri mai puţin voluminoase, cum ar fi bani sau bijuterii, cu care puteau pleca fără să atragă atenţia. Cum nu au găsit aşa ceva, se pare că s-au mulţumit numai cu sticle de whisky, evaluate la aproximativ 1.000 de lei. Solomon a declarat pentru GdS că, într-adevăr, casa sa de la Leamna a fost spartă de hoţi, cel mai probabil luni noapte, hoţii plecând cu câteva sticle de băuturi alcoolice.
Antonie Solomon nu s-a putut duce la Leamna pentru a vedea ce s-a furat din casă, pentru că, pe 8 septembrie, când a fost eliberat din arest, Curtea de Apel Galaţi i-a înlocuit măsura arestării preventive cu obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu, adică oraşul Craiova.
Poliţiştii doljeni au precizat că, până ieri după-amiază, autorii nu fuseseră prinşi. În schimb, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, mai mulţi suspecţi fiind audiaţi în acest caz.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version