14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPieton spulberat de o Alfa Romeo

Pieton spulberat de o Alfa Romeo


O femeie de 40 de ani, din localitatea doljeană Brădeşti, şi-a pierdut viaţa miercuri seară, după ce a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar pe DN 6.
Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri seară, la ora 21.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că în localitatea Brădeşti a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Filiaşi, dar şi un echipaj SMURD pentru a-i acorda ajutor medical de urgenţă victimei. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul. Din cercetările poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că Adrian Ulăreanu, de 25 de ani, din Filiaşi, în timp ce conducea o Alfa Romeo cu numărul DJ-14-GUM dinspre Craiova către Filiaşi, în comuna Brădeşti a accidentat-o mortal pe Maria Cămăraşu, de 40 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure.
Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit la mai bine de 50 de metri de locul impactului, în şanţul de pe marginea drumului, pe celălalt sens de mers. Martorii au povestit că, probabil, şoferul nu a văzut-o pe femeia care traversa strada, pentru că nu a frânat înainte de a o accidenta. După ce a lovit pietonul, şoferul a pierdut controlul direcţiei, a traversat celălalt sens de mers şi a acroşat un cap de pod, moment în care victima, care era încă pe capota maşinii, a căzut în şanţ.
Poliţiştii au mai precizat că în acest caz au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Acesta este al 59-lea accident înregistrat anul acesta în Dolj, în care au fost implicaţi pietoni care au traversat strada neregulamentar. Până acum au murit patru persoane, 23 au fost rănite grav, iar alte 33 au fost accidentate uşor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII