6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTineri băuţi la volan

Tineri băuţi la volan

Doi tineri doljeni sunt cercetaţi de poliţişti, după ce duminică unul s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident soldat cu rănirea gravă a unei fete, iar celălalt a fost prins conducând un autoturism pe Calea Bucureşti, deşi consumase băuturi alcoolice.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, duminică dimineaţă, la ora 6.52, poliţiştii de la Rutieră şi pompierii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe Calea Bucureşti, în zona Hanul Doctorului, a avut loc un accident de circulaţie grav. Dănuţ Cioponea, de 20 de ani, din comuna Izvoare, în timp ce conducea un BMW pe Calea Bucureşti, în zona ştrandului Hanul Doctorului a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieşit de pe drum, a lovit un gard, după care s-a răsturnat. În urma accidentului, Elena Conea, de 20 de ani, din Craiova, pasageră pe locul din dreapta-faţă, a fost rănită grav, iar şoferul a scăpat cu leziuni uşoare.
Poliţiştii au stabilit că şoferul băuse înainte de a se urca la volan, aparatul etilotest indicând o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat,
Duminică noapte, în jurul orei 1.00, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au oprit pe strada Calea Bucureşti pentru verificări un Renault condus de Cătălin Olteanu, de 23 de ani, din Craiova. Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest pe tânărul şofer, care avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII