10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins cu 40 de grame de haşiş

Prins cu 40 de grame de haşiş

Un bărbat din oraşul Caracal a fost prins de oamenii legii având asupra sa 40 grame de haşiş. Tânărul a fost depistat de Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sprijiniţi de Serviciul de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt şi de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt, sub supravegherea procurorului desemnat din cadrul DIICOT– Biroul Teritorial Olt. Aceştia au organizat, pe 15 octombrie, în Caracal, judeţul Olt, o acţiune pe linia combaterii traficului şi consumului ilicit de droguri. În urma acestei acţiuni, a fost prins în flagrant Lucian S., de 20 de ani, din Caracal, în timp ce comercializa 40 de grame haşiş, în schimbul sumei de 2.000 de lei. Din cercetări, oamenii legii au stabilit că drogurile provin din Spania şi au fost introduse în ţară de către Lucian.
„Împotriva tânărului a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri“, a declarat comisar Claudia Radu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Potrivit informaţiilor DIICOT Slatina, bărbatul depistat cu droguri asupra sa a făcut recurs. Zilele următoare, se va stabili dacă acesta va rămâne în arest sau va fi cercetat în stare de libertate. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS