Acasă Local A intrat cu BMW-ul în „Ciupercă“

A intrat cu BMW-ul în „Ciupercă“

Un şofer a reuşit ieri „performanţa“ de a se… tampona cu fântâna arteziană de la intersecţia bulevardelor 1 Mai şi Ştirbei Vodă din Craiova.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, ieri-dimineaţă, un autoturism BMW cu numărul DJ-53-WAL, care circula cel mai probabil pe bulevardul Ştirbei Vodă, a lovit violent bordura şi BMW-ul s-a oprit pe spaţiul verde din jurul fântânii arteziene. Cum accidentul nu a fost anunţat prin 112, poliţiştii au explicat că nu au prea multe date despre acest eveniment rutier şi nici nu ştiu cine este şoferul BMW-ului. Conducătorul auto şi-a încuiat maşina şi a lăsat-o acolo până în jurul orei 11.00, când a fost ridicată. IPJ Dolj a comunicat numai că, potrivit legii, şoferul are la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la Biroul Poliţiei Rutiere, unde, în funcţie de ce va declara acesta, se va lua sau nu măsura sancţionării lui.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version