16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSebastian s-a întors acasă

Sebastian s-a întors acasă

Ieri după-amiază, Sebastian Bunica s-a întors acasă, în Craiova. L-au condus într-un sicriu alb părinţii săi cu sufletele cernite şi cu un rezultat al autopsiei care le va măcina gândurile ani întregi: insuficienţă multiorganică acută, provocată de encefalopatie posthipoxică provocată de tumoră suprarenală dreaptă operată. O înşiruire prea complicată şi grea de cuvinte pentru un trup de copil de nici zece ani.
După trei luni şi trei zile în care a dormit într-o comă profundă, Sebastian a renunţat duminică să mai lupte. A plecat în cer. În urma lui au rămas doi părinţi şi un frate mai mic devastaţi.
„Nu ştiu… nu ştiu pur şi simplu cum nu am înnebunit nici unul până acum… Nu ştiu cum de mai suntem întregi la minte… Nu ştiu cum vom rezista acasă, când îl vom duce, şi cum vom mai trăi joi, după ce-l vom aşeza în pământ… Nu ştiu… nu ştiu…“, iar tatăl îndoliat se îneca în suspine.
Sebastian Bunica va fi înmormântat mâine la Cimitirul Ungureni. Îl vor însoţi pe ultimul drum toţi cei dragi, rudele, prietenii, colegii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII