12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUşi închise la PSD Mehedinţi

Uşi închise la PSD Mehedinţi

Nici nu s-au liniştit bine apele după ultimul scandal la PSD Mehedinţi, că un nou conflict a apărut în partidul condus cândva de Eugen Nicolicea. După ce, în urmă cu două săptămâni încuietorile de la uşile sediului partidului au fost blocate, sâmbătă dimineaţă, poliţia a fost din nou solicitată să intervină pentru deblocarea lor. De această dată, chiar deputatul independent Eugen Nicolicea a sunat la 112 pentru a reclama faptul că yalele uşilor de la partid au fost schimbate şi nu poate intra în clădirea unde activează Fundaţia pentru Tineret Mehedinţi, pe care o gestionează. O echipă de la IPJ Mehedinţi a intervenit la faţa locului pentru a remedia situaţia, numai că acolo nu l-a găsit decât pe deputatul Nicolicea, pe care oamenii legii nu l-au putut ajuta, neavând dreptul să spargă uşa, întrucât aceasta era închisă cu un lacăt. Între timp, la sediul PSD din Drobeta Turnu Severin a sosit şi un membru al partidului, dar nici acesta nu a putut să facă nimic, pentru că nu avea chei.  
„Pe 4 septembrie, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizat de Eugen Nicolicea, de 54 de ani, cu privire la faptul că i-a fost îngrădit accesul la biroul său, amplasat într-un imobil de pe raza municipiului. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, care a constatat că uşa principală este încuiată cu yala şi un lacăt. În timpul cercetărilor, la faţa locului a sosit Constantin C., reprezentant al filialei menţionate, care a declarat că lui Eugen Nicolicea i se va permite accesul la biroul său la o dată ulterioară întrucât cheile de la uşa de acces se află la o persoană care este plecată din localitate. Discuţiile s-au purtat civilizat, fără a fi perturbată ordinea publică“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
Yalele de la uşile partidului au fost schimbate după ce, în urmă cu două săptămâni, acestea au fost blocate cu beţe de chibrituri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS