10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArestaţi pentru furt de biciclete

Arestaţi pentru furt de biciclete

Doi tineri din Craiova au fost arestaţi preventiv după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce furau biciclete.
Poliţiştii de la Secţia 3 aveau informaţii că un grup de hoţi de biciclete ar acţiona în ultima vreme în toată Craiova, aşa că au organizat o serie de acţiuni de supraveghere în acest sens în cartierele Sărari şi Valea Roşie, care sunt arondate secţiei. Iar supravegherea nu a întârziat să dea roade.
Joi, în jurul orei 14.00, Alexandru Vladi Crăciun, de 21 de ani, şi Dragoş Marian Sandi, de 23 de ani, au fost prinşi în timp ce mergeau pe bicicletele pe care tocmai le furaseră de la Marian Pitică. Aceştia se eliberaseră de câteva luni din penitenciar şi se pare că au revenit la vechile obiceiuri.
Continuând cercetările, oamenii legii au descoperit că, pe 31 august, cei doi mai furaseră o bicicletă, în valoare de circa 600 de lei, de la Mirela Tutică, tot din Craiova. Se pare că Sandi şi Crăciun ar avea la activ şi alte furturi de biciclete, mai ales pe raza cartierului Craioviţa Nouă.
Pe baza probelor de la dosar, cei doi au fost reţinuţi joi, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, iar vineri instanţa a dispus arestarea lor pentru 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII