13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPesedistul Popeangă pune tunurile pe Manţog

Pesedistul Popeangă pune tunurile pe Manţog


Vicepreşedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeangă, va adresa câte o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, şi premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul în care pedelistul Ionel Manţog, de profesie jurist, ocupă postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.

Deputatul PSD Gorj, Vasile Popeangă, va solicita ministrului economiei, prin intermediul unei interpelări, verificarea condiţiilor în care Ionel Manţog ocupă postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni. Vicepreşedintele PSD Gorj susţine că Ionel Manţog nu îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru a ocupa postul respectiv şi că îi va adresa o interpelare şi premierului Emil Boc, prin care va solicita verificarea celor sesizate. Despre liderul PDL Gorj, Popeangă mai spune că nu ar semna toate documentele care îi sunt prezentate, de teamă să nu încalce legea, şi că alţi salariaţi ai Complexului Energetic de la Turceni semnează în locul directorului economic. „O să fac aceste interpelări către premierul Emil Boc şi către ministrul economiei, Adriean Videanu. Nu îi este ruşine să încaseze bani, neavând condiţiile să ocupe acest post? Aştept să văd rezultatul verificărilor. Dumnealui nici nu semnează documentele pe care le primeşte, ci le semnează alţii în locul lui. Nu are condiţiile de încadrare pe post, dar ia bani. Ia zeci de milioane de lei vechi şi el nu semnează. Bagă tineri la semnat să tragă ei belelele. Când nu o să mai fie Videanu ministru, nu o să mai fie nici Manţog“, a declarat Vasile Popeangă, fost membru al PD Gorj în urmă cu mai mulţi ani.

Manţog se laudă
cu viziunea

Ionel Manţog, liderul pedeliştilor gorjeni şi directorul economic al Complexului Energetic de la Turceni, se află de câteva luni în contre cu pesedistul Vasile Popeangă. Cei doi îşi lansează reciproc acuzaţii pe diferite teme. Manţog spune despre Popeangă că are neamurile angajate la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj şi susţine că, de acum, se va „ocupa“ serios de Vasile Popeangă. „Nu m-am ocupat până acum de Popeangă, dar o să mă ocup. «Ditamai» parlamentarul României se ocupă de mine. Oful lui e că nenorocirile care se făceau la Finanţe nu se mai pot face acum. Referitor la discuţiile privind serviciul meu de la Turceni, pot spune că nu este adevărat. Semnez doar pe procedurile care îmi revin. Pe ceea ce revine contabilului-şef şi şefului Departamentului comercial semnează ei. Popeangă şi băieţii de la PSD, oameni mici, trebuie să stea la coada tigăii, la coada vacii şi să-i lase în pace pe oamenii cu viziune“, a menţionat pedelistul Ionel Manţog.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU