10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA dispărut în balta de la Mina Husnicioara

A dispărut în balta de la Mina Husnicioara

Un tânăr de 19 ani a dispărut de duminică noapte într-o baltă din cariera Minei Husnicioara din Mehedinţi. Băiatul lucra ca agent de pază la o firmă privată şi avea ca obiectiv să păzească utilajele de la exploatarea minieră.
Duminică a fost liber, aşa că a mers cu doi prieteni la pescuit, într-o baltă din mijlocul carierei. Băieţii au hotărât să facă o baie, moment în care agentul de pază, care ştia să înoate, s-a făcut nevăzut sub ape.
„După ce am terminat de pescuit, am intrat în apă să facem baie. Când am ieşit din apă, ne-am luat la întrecere spre mal şi la un moment dat el nu a mai putut şi s-a dus la fund. Nouă ne-a fost frică să intrăm după el“, a spus unul dintre băieţi.
Rudele au aflat de la cei doi prieteni că tânărul s-a înecat şi au chemat pompierii.
Ofiţerii de la ISU „Drobeta“ l-au căutat până noaptea, dar nu l-au găsit pe băiat şi au renunţat până dimineaţa la căutări.
„Am intervenit pentru căutarea unei persoane înecate într-o baltă aflată la Mina Husnicioara. Este vorba despre un tânăr de 18 ani. L-am căutat câteva ore, dar nu l-am găsit. Din informaţiile martorilor, am înţeles că băiatul a venit la pescuit. Pentru moment am renunţat la căutări, o să reluăm de dimineaţă“, a declarat Tudor Becheru, plutonier ISU „Drobeta“. Echipele de salvare continuă căutările pentru a găsi trupul tânărului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS