10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncă un spărgător după gratii

Încă un spărgător după gratii

Poliţiştii craioveni de la Secţia 2 au reuşit să-l identifice şi să-l ducă în spatele gratiilor pe un spărgător care a jefuit locuinţa unei studente cu trei luni în urmă.
În seara de 25 aprilie, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de Elena Buşoi, de 23 de ani, din Strehaia, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că, în perioada 22 – 25 aprilie, cineva a pătruns în apartamentul său din Craiova şi i-a sustras mai multe bunuri. Tânăra, care este studentă în Craiova, plecase acasă în weekend. Când s-a întors, şi-a dat seama că o „vizitaseră“ hoţii, lăsând-o fără laptop, telefon mobil, un ceas placat cu aur şi mai multe bijuterii.
În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că autorul spargerii este o mai veche cunoştinţă a lor – recidivistul Nicu Cocendău, de 39 de ani, din localitatea Comoşteni, judeţul Dolj. Acesta a fost prins vineri şi în aceeaşi zi a primit din partea magistraţilor de la Judecătoria Craiova un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU