12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDumitru Daniel Neagoe, noul director general al Poştei Române

Dumitru Daniel Neagoe, noul director general al Poştei Române

Adunarea Generală a Acţionarilor CN Poşta Română SA, întrunită pe 25 iunie 2010, a decis numirea lui Dumitru Daniel Neagoe în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei. Începând cu aceeaşi dată, Consiliul de Administraţie a decis numirea lui Dumitru Daniel Neagoe în funcţia de director general al CN Poşta Română SA.
Noul preşedinte-director general îl înlocuieşte la conducerea Poştei Române pe Tudor Gabriel Bohâlţeanu, care a demisionat din funcţiile deţinute în cadrul companiei.
Dumitru Daniel Neagoe a ocupat, în perioada aprilie – iunie 2010, funcţia de director executiv în cadrul Poştei Române, iar în perioada martie 2009 – martie 2010 a fost director al Direcţiei Regionale de Poştă Ploieşti. Până la intrarea în sistemul poştal, Dumitru Daniel Neagoe a lucrat peste 18 ani în domeniul privat şi are o experienţă de 12 ani în funcţii de conducere.  
Directorul general al Poştei Române este absolvent al Facultăţii TCM din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti şi al masteratului „Guvernarea modernă şi integrarea europeană“ din cadrul SNSPA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS