14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDescinderi la Strehaia

Descinderi la Strehaia

http:http://www.youtube.com/watch?v=sVLCtqP9dM0


Şase descinderi au fost efectuate ieri în judeţul Mehedinţi, la Strehaia şi Drobeta Turnu Severin, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Craiova şi ai IPJ Mehedinţi, cu sprijinul ofiţerilor DGIPI şi sub coordonarea procurorilor DIICOT, la palatele mai multor romi, suspectaţi de imense evaziuni fiscale. În cadrul descinderilor, poliţiştii au urmărit identificarea bunurilor a căror provenienţă nu poate fi justificată, a documentelor financiar-fiscale ce aparţin societăţilor comerciale administrate de persoanele în cauză, precum şi a bunurilor ce ar putea fi sechestrate în vederea recuperării imenselor datorii la buget.
Cu această ocazie, au fost indisponibilizate o autoutilitară şi patru autoturisme de lux, fiecare având o valoare cuprinsă între 50.000 – 100.000 de euro. În plus, au mai fost ridicate în vederea confiscării şi alte bunuri provenite din săvârşirea de infracţiuni, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, suma de 27.000 de lei, precum şi zeci de monezi din metal galben ce par a fi din aur.
Poliţiştii au ridicat din casele percheziţionate mai multe arme – pistoale, puşti de vânătoare şi arme automate -, precum şi sute de cartuşe. Totodată, doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, fiind cercetaţi într-un dosar penal al Serviciului de Investigare a Fraudelor Mehedinţi pentru un prejudiciu de 119.000 de lei produs unor societăţi comerciale, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII