10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Giulia şi Connect- R, prezentatorii Romanian Music Awards
Romanian Music Awards, cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti, vor fi prezentate anul acesta de Connect-R şi de solista trupei DJ Project, Giulia. „Mă simt onorată că am fost invitată de Music Channel să prezint Romanian Music Award. Mă bucur foarte mult că îl am pe Connect-R în calitate de coprezentator. Deşi am mari emoţii, pentru că nu am mai prezentat un astfel de eveniment, sunt convinsă că o să iasă totul foarte bine“, a mărturisit Giulia.
Cea de-a opta ediţie a Romanian Music Awards aduce pe 10 iulie, la Craiova, cele mai importante nume ale industriei muzicale româneşti.

Andreea de la Amadeus, un weekend romantic la Londra

Andreea, din trupa Amadeus, reuşeşte tot timpul să menţină un echilibru între familie şi viaţa profesională.
Are o familie foarte frumoasă şi nu scapă nici o ocazie să spună cât de fericită este. Soţul ei o sprijină mult şi o răsfaţă cu surprize: „Îmi plac foarte mult musicalurile şi îmi doream să văd un spectacol pe una dintre scenele mari ale lumii, aşa că Alexandru mi-a făcut cadou un weekend prelungit, în doi, la Londra şi bilete la «Mamma Mia». O să mergem în iulie“, a precizat artista.

Proconsul, în deschiderea concertului lui Eros Ramazzotti
Băieţii de la Proconsul vor urca pe scena de pe stadionul de rugbi „Arcul de Triumf“ pe 10 iulie, de la ora 20.00, fiind aleşi să deschidă concertul marelui cântăreţ italian alături de formaţia Grimus. Proconsul pregătesc pentru acest moment atât piese cunoscute, cât şi câteva melodii de pe ultimul lor album, „Sens Unic“, lansat anul trecut în luna noiembrie. De altfel, una dintre piesele incluse pe acest material discografic este în limba italiană, „Terra, Vita Mia“, compusă de doi dintre membrii formaţiei, Robert Anghelescu şi Dragoş Dincă, versurile aparţinând chiar managerului lor de origine italiană, Alfredo Tisocco.

Geanina Varga, în dialog cu Ilie Năstase
Geanina Varga, prezentatoarea jurnalului Focus Sport, l-a vizitat pe Ilie Năstase. Vedeta Prima TV a vorbit cu celebrul tenisman despre familie, viaţa profesională, dar şi despre planurile sale de viitor. Ilie Năstase a fost o gazdă bună şi i-a arătat vedetei Prima TV toate medaliile câştigate de-a lungul timpului, dar şi obiectele sale dragi, cu o valoare sentimentală inestimabilă.
„Mă bucur că am avut ocazia să iau un interviu unei valori a acestei ţări. Domnul Năstase este un izvor nesecat de cunoştinţe şi un om care a făcut istorie în tenis. Se vede că este un tată mândru de copiii săi şi se simte un om împlinit“, mărturiseşte vedeta Prima TV.

Corina Caragea, colecţionară de mingi de fotbal
Corina Caragea este posesoarea unei colecţii inedite. Prezentatoarea de la Pro TV a ştirilor sportive are nu mai puţin de 15 mingi de la cele mai importante cluburi de fotbal din lume, printre care se numără Ajax Amsterdam, Chelsea Londra, Manchester United, Celtic Glasgow, Porto şi Sporting Lisabona, Juventus, AC Milan şi Inter Milano din Italia, Barcelona şi Real Madrid din Spania, dar şi de la cluburi din Argentina şi Brazilia.
„Se întâmplă frecvent să primesc şi de la prieteni câte o minge cadou din vacanţele lor, iar eu din orice călătorie mă întorc cu câte una, dacă în zona respectivă există o echipă de fotbal. De cinci ani am început această colecţie, iar vara aceasta, pentru că voi ajunge în Italia, voi mai cumpăra una cu AS Roma, pe care am avut-o, dar am pierdut-o. În rest, dublurile le dăruiesc la rândul meu“, a spus Corina Caragea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS