16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCarderii rămân în arest

Carderii rămân în arest

Curtea de Apel Craiova s-a arătat vineri împotriva eliberării din arestul preventiv a învinuiţilor cercetaţi în dosarele privind clonarea de carduri.
Mai întâi, judecătorii au admis recursul procurorilor, menţinându-l în spatele gratiilor pe Dragoş Tiugan, căruia Tribunalul Dolj îi admisese eliberarea provizorie sub control judiciar. În acelaşi dosar, şi Andrei Cercelaru făcuse cerere de eliberare provizorie, respinsă însă tot vineri de Curtea de Apel Craiova, după ce solicitarea sa avusese aceeaşi soartă şi la Tribunalul Dolj. Menţionăm că aceştia doi fac parte dintr-un grup de carderi care a fost destructurat pe 27 mai, când ofiţerii BCCO Craiova, coordonaţi de procurorii DIICOT, au ridicat din Craiova, Bucureşti, Slatina şi Caracal mai multe persoane care se ocupau cu fraude cu cărţi de credit atât în ţară, cât şi în străinătate.
Alt craiovean cercetat într-un dosar ce vizează clonarea de cărţi de credit – Marius Florian Voinea, fost Ionele, zis Creţu – a avut aceeaşi soartă. Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova i-au respins tot vineri recursul împotriva mandatului de arestare preventivă emis pe numele său cu două zile înainte de Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII