Acasă Local Dolj Doljean prins în Gorj beat mort la volan

Doljean prins în Gorj beat mort la volan

Un doljean a fost prins de poliţiştii gorjeni conducând sub influenţa alcoolului, el având o concentraţie record de 1,8 mg/l alcool în aerul expirat. Gheorghe D., de 32 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţie Ţânţăreni, din judeţul Gorj, sâmbătă dimineaţă, la ora 7.40, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79. Poliţiştii l-au condus la o unitate medicală pe Gheorghe D., acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării şi îl cercetează sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală.
Tot în acest weekend, poliţiştii Postului de Poliţie Leleşti l-au depistat pe Grigore C., de 38 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea pe DN 67, în localitatea Leleşti, un autoturism, având o concentraţie de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală. Fapta unei persoane de a conduce pe drumurile publice un autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version