11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPercheziţii la palestinieni

Percheziţii la palestinieni

Procurorii DIICOT –  Serviciul Teritorial Craiova şi poliţiştii BCCO au făcut ieri şapte percheziţii la casele de schimb valutar din Craiova administrate de doi palestinieni şi la domiciliile acestora, unde au fost descoperite şi ridicate sume importante de bani care nu au putut fi justificate.  
Potrivit reprezentanţilor DIICOT, doi cetăţeni palestinieni, asociaţi la SC International Exchange SRL Craiova şi administratorul firmei, sunt suspecţi într-un caz de evaziune fiscală şi spălare de bani. În urma celor şapte percheziţii a fost ridicat aproximativ un milion de lei (cea mai mare parte în valută), bani care nu au putut fi justificaţi, dar şi diverse documente şi înscrisuri. Cele trei persoane urma să fie aduse la sediul DIICOT aseară, pentru a explica în faţa procurorilor de unde provin acele sume de bani şi, mai ales, unde urma să ajungă.
Potrivit Registrului Comer-ţului, International Exchange SRL din Craiova, cu obiect de activitate intermedierea tranzacţiilor financiare, îi are ca asociaţi pe Katta Rana, din Gaza – Palestina şi pe Sadek Kata, tot palestinian. Administratorii firmei sunt Maria Padeanu, din Băileşti – Dolj şi Katta Rana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII