5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandalagiul din Valea Roşie a ajuns în arest

Scandalagiul din Valea Roşie a ajuns în arest

Liviu Ivana, craioveanul care, miercuri seară, a agresat un poliţist care intervenise pentru aplanarea unui scandal, a fost arestat preventiv pentru 15 zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de ultraj şi utraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Miercuri seară, poliţiştii de la Secţia 3 au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru a calma şi reţine trei tineri care făceau scandal în cartierul Valea Roşie din Craiova. Cei trei, Liviu Ivana, Gabriel Ivana şi Laurenţiu Ivana, fuseseră reclamaţi deoarece consumau băuturi alcoolice şi făceau scandal pe strada Mirceşti din Craiova. Patrula care s-a deplasat la adresa indicată a încercat să îi legitimeze pe cei trei şi le-au cerut să nu mai facă gălăgie, însă unul dintre ei, Liviu Ivana, a început să-i înjure şi să-i ameninţe pe poliţişti şi jandarmi. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, însă nici atunci cei trei nu s-au calmat, ba din contră, Liviu Ivana l-a agresat pe unul dintre poliţişti. Agentul a scos pistolul şi a tras un foc de avertisment în aer, după care cei trei scandalagii au fost imobilizaţi şi duşi la secţie. Gabriel Ivana şi Laurenţiu Ivana au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei, iar Liviu Ivana s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj.
Vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au propus arestarea preventivă a lui Liviu Ivana, iar Judecătoria Craiova a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII