17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVizită cu bătaie

Vizită cu bătaie

Un bărbat din judeţul Dolj a ajuns luni în stare gravă la spital, după ce a fost agresat de mai mulţi tineri. Totul a pornit de la un scandal izbucnit în locuinţa lui Costinel Căldăraru, din Caracal. Potrivit poliţiştilor, Căldăraru primise vizita a patru persoane din Dolj, printre care şi Constantin Pătru, de 41 de ani, bărbatul agresat. „În urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de alcool, cei cinci s-au luat la bătaie, lovindu-se reciproc cu pumnii şi cu picioarele. Unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Pătru a fost transportat mai întâi la Spitalul Municipal Caracal, ulterior fiind trimis la Craiova. „Pacientul a fost diagnosticat cu fractură de mandibulă şi a fost transferat la Secţia Buco-Maxilo-Faciale a Spitalului de Urgenţă Craiova“, a spus medicul Radu Liviu, directorul medical şi purtătorul de cuvânt al Spitalului din Caracal.
Poliţiştii îi cercetează acum pe toţi cei implicaţi în scandal. „În cauză se efectuează cercetări pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Urmează să stabilim care dintre cei în cauză se face vinovat de cele întâmplate“, a explicat Claudia Radu.

GdO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII