10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAutoshow Oltenia şi Salonul Financiar se vor reprograma

Autoshow Oltenia şi Salonul Financiar se vor reprograma

Conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj (CCI) a anunţat că manifestările expoziţionale Autoshow Oltenia şi Salonul Financiar, programate să se deruleze la Centrul Expoziţional Transfrontalier din Craiova, în perioada 3-6 iunie, vor fi reprogramate.
În pofida eforturilor întreprinse de organizatori pentru a întâlni oferta de profil şi cererea într-un spaţiu expoziţional adaptat manifestărilor de gen, situaţia economică extrem de dificilă pare să rescrie în mod continuu bugetele de marketing ale companiilor şi să îngreuneze misiunea CCI de a promova mediul de afaceri local în cadrul evenimentelor expoziţionale de profil.
Conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj solicită înţelegere de la cei care şi-au înscris în agendă pentru această săptămână deplasarea la cele două evenimente. „Le mulţumim colaboratorilor tradiţionali pentru eforturile depuse întru buna desfăşurare a acestor saloane şi vă asigurăm că vă vom informa în timp util cu privire la perioada în care, cu voia crizei economice, vom organiza expoziţiile Autoshow Oltenia şi Salonul Financiar“, se arată în comunicatul CCI Dolj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS