12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMiliardarul Sarcină, datornic de lux la întreţinere

Miliardarul Sarcină, datornic de lux la întreţinere

Controversatul om de afaceri târgujian Nicolae Sarcină, proprietarul unui apartament în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, cotat de presa de specialitate cu o avere de 42 de milioane de euro, este căutat de administratorul Asociaţiei numărul 138 pentru datorii de aproape 900 de lei.

Locatarii celui mai mare bloc din centrul oraşului Târgu Jiu, unde deţine un apartament şi miliardarul Nicolae Sarcină, sunt revoltaţi că vecinul lor nu şi-a mai achitat datoriile la întreţinere de aproape patru luni. În ciuda faptului că este cotat cu o avere de peste 40 de milioane de euro, Nicolae Sarcină şi colaboratorii săi nu sunt de găsit de administratorul Asociaţiei de proprietari numărul 138, Barbu Petrescu. Pe lângă debitele la întreţinere, care depăşesc 400 de lei, Nicolae Sarcină nu şi-a achitat nici datoriile către locatarii scării unde se află apartamentul, adică aproape 500 de lei, cheltuieli comune, pentru zugrăveli, lucrări de întreţinere şi schimbarea uşilor de acces în imobil.

Nu şi-a ridicat nici cartelele de acces

Vecinii lui Nicolae Sarcină povestesc şi că omul de afaceri nu a plătit nici când a fost montat interfonul. Barbu Petrescu a declarat că a încercat în ultimele luni să stea de vorbă cu Sarcină, dar a fost expediat la juristul acestuia. Banii nu a reuşit însă să-i încaseze: „Mie nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva cu nimeni despre care se spune că are posibilităţi materiale deosebite. Am înroşit telefonul cât l-am sunat pe juristul Ecobescu, de la el de la firmă. Când l-am întâlnit într-o zi pe Nicolae Sarcină în faţa blocului mi-a promis că plăteşte şi am rămas cu promisiunea. Nicolae Sarcină mi-a spus să comand cartele de acces la interfon pentru actuala lui soţie şi nu a mai venit să le ia, să îmi recuperez banii. Este ruşinos ce se întâmplă. Avem lifturile oprite pentru o datorie de peste 11.000 de lei. Am mai avut probleme şi cu apa, când ne-au tăiat-o. Am vorbit şi cu fosta lui soţie şi mi-a spus că ea nu mai are treabă cu apartamentul“, a menţionat Barbu Petrescu. Locatarii blocului unde se află apartamentul deţinut de Nicolae Sarcină sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu de puţine ori locuinţa a fost folosită de diferite persoane pentru petreceri zgomotoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU