Azi rămânem fără apăAstăzi în Craiova furnizarea apei potabile va fi sistată pentru zece ore. Lucrările efectuate de antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă potabilă a oraşului sunt cauza pentru care Compania de Apă Oltenia opreşte apa între orele 8.00 şi 18.00. Cartierele în care craiovenii nu vor avea apă sunt: Bariera Vâlcii, Calea Severinului, cartierul Izvorul Rece, Brestei şi 1 Mai. Celelalte zone ale oraşului nu vor fi afectate de lipsa apei potabile.

Reprezentanţii CAO precizează care sunt străzile şi zonele din aceste cartiere: „Între orele 8.00 şi 15.00, se vor monta debitmetre şi vor fi înlocuite vane, fapt care impune întreruperea alimentării cu apă potabilă în următoarele zone: în Barieră, pe străzile Parângului, Bariera Vâlcii, Viilor, Trotuşului, Cantonului până la canalul de protecţie împotriva inundaţiilor. Pe Calea Severinului este afectată zona cuprinsă între hotelul «Grimm» până la pasarela de pe Centura de Nord a Craiovei. Întreruperea va afecta în întregime cartierul Izvorul Rece. În Brestei, nu va fi apă pe bulevardul Râului, strada Brestei, Fulger până în Cernele. Nici abonaţii de pe străzile Eroul Necunoscut, Mangaliei, Elie Georgescu, Pui de Lei, Nectarului, Motru şi aleile adiacente, Ogorului, Fragilor şi aleile adiacente, Poligonului nu vor avea apă. De asemenea, este sistată furnizarea şi pe strada Căpşunilor şi aleile adiacente, strada Bâlteni şi aleile adiacente, strada Ţicleni, strada Zăvoiului, Spiru Haret, Grădiştei, Romaniţelor, Pelendava, Aleile 4, 5 şi 6 Brestei, strada

Fermierului şi Eliza Opran. În cartierul 1 Mai, nu va fi apă pe bulevardul Ştirbei Vodă, strada George Bibescu, strada Râului, Tabaci şi Gheorghe Doja. Inclusiv Platforma industrială de Vest a oraşului“, a precizat Mihaela Chiriţescu, şef birou relaţii cu publicul CAO.


Între orele 15.00 şi 18.00 se vor efectua lucrări de readucere la parametrii hidraulici iniţiali ai reţelei de distribuţie a apei potabile în zonele în care s-a efectuat montarea de vane. Craiovenii sunt atenţionaţi că manevrele de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă pot afecta calitatea apei. Din acest motiv, cetăţenii sunt avertizaţi să nu consume apă imediat după revenirea acesteia în reţelele de furnizare.Comenteaza acum

7 Comentarii

 1. Olteanul said:

  Nu e greu de trecut data… e mai greu de gindit ca trebuie trecuta data de genul “12 mai 2010 de la ora … la ora… apa va fi oprita”

  E mai greu in Balcani… ca niciunde in lume !!!

  La asta sintem… campioni mondiali !!!

 2. un consumator de apa said:

  Cred ca ar fi bine de vazut cat de bine se imbunatateste calitatea apei dupa aceste intreruperi,S a oprit apa insa continua sa curga angajarile pe banda rulanta la mai toate regiile.oameni cu o competenta indoielnica fara nici o expperienta profesionala se trezesc in functii cheie…sefi peste sefi.Daca cineva mai este interesat ce se intampla in aceasta zona ar trebui sa sesizeze curtea de conturi si celelalte institutii avizate sa faca ordine cu risipa.Chiar si ziarul dumneavoastra poate sa verifice abundenta de personal nou angajat promovat in prima luna dupa criterii ca nepotism,coloratura politica sausimpatii de ce natura or mai fi ele. Daca va mai intereseaza soarta acestui oras faceti ordine in ceea ce se numeste calitate profesionala si umana.

 3. ionel said:

  Draga consumatorule ai foarte mare dreptate in ceea ce ai afirmat insa cine are urechi sa auda si pe cine intereseaza sa o faca.Directorul institutiei a angajat oameni de tot soiul….incompetent a e la loc de cinste iar cucoanele fie ele blonde sau brunete ,prietene sau mai mult decat atat ale viceprimarilor ocupa functii de conducere pe criterii de ei stabilite fara sa aiba un minim de experienta.Nepotismu l si clanul de familie sunt la mare cinste.Incercati sa verificati si va veti convinge.

 4. roxana said:

  da asa sa anuntat decat pana la 6 sie trecut de 7 si nu au dat drumul…
  ….vai de noi

 5. Dan Rotariu said:

  Republica Socialista Romania avea in perspectiva Ecologia Mondiala ! De aceea, impreuna cu Congo Brazavil, Romania comunista avea numai 2 ore de apa / zi. Dar pe atunci nimeni nu se plangea ca acum, desi, tot noi suntem la putere. Nu pot sa scriu mai mult, ca suntem plecati in excursie (in alta lume).

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 22 aprilie 2010

Actualitate

» Fabrica de şomeri
» Magistraţii din Galaţi cer arestarea consilierului Gubandru
» Suntem pe locul cinci în lume la atacuri de phishing
» Adopţia, un angajament pe viaţă
» Baschet (m): SCM-U Craiova a învins CSM Oradea, scor 76-69
» Craiova: Încătuşaţi de judecătorie, eliberaţi de tribunal
» „Dulăii“ lui Blaga, în control la IPJ Dolj
» Cum au trecut prin criză rezidenţialele din Craiova
» Profesorii doljeni au semnat că vor grevă, apoi au boicotat-o
» Craiova: Acord româno-american pentru medicină
» Constelaţia Hamlet străluceşte la Craiova
» Concurenţa va investiga participanţii la licitaţiile trucate

Local

» Românii au mers mai puţin la film anul trecut
» Fără disponibilizări în sănătate
» Azi rămânem fără apă
» Incendiu în Parcul petrolier Slăvuţa
» Recurs pentru arestarea lui Roşianu
» Scurte ştiri

Dolj

» Continuă vaccinarea copiilor
» Greva profesorilor dă peste cap bacalaureatul
» Craiovenii nu renunţă la uleiul comestibil uzat

Gorj

» Criminalul şi iubita sa minoră, trimişi în judecată
» Tată acuzat că şi-a violat fiicele de 3 şi 11 ani

Sport

» Armata Craiova s-a retras
» Investiţiile la stadionul „Municipal“, în pericol
» Pentru cine tragi sforile, Mircică?
» Lung senior: Silviu a fost vânat!
» Inter i-a liniştit pe extratereştri
» Atletico Madrid vrea în finală
» Larouche e mândru de Lucian Bute
» Spadasinii craioveni, opt medalii
» Rossi se reprofilează
» Să vină vacanţa!
» Încă o şansă de supravieţuire

Bani & Afaceri

» Infractorii, trimişi mai repede în judecată
» Codul de procedură fiscală, armă cu două tăişuri
» 1.600 de locuri de muncă la Târgul Angajatori de TOP
» Noi condiţii pentru producătorii agricoli
» Proiectul de lege de revizuire a Constituţiei, la Consiliul Legislativ
» Taxe pentru drumuri de piatră şi pământ
» 480 de joburi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă
» Elevii doljeni oferă soluţii tinerilor cu dizabilităţi intelectuale
» Student la Automatică, pasionat de artă
» Voluntar pentru o săptămână

Magazin

» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia

Opinii

» Regenerarea capitalismului şi demnitatea umană – o relaţie imposibilă?

Top