Acasă Local Câştigătorul lunii aprilie a intrat în posesia premiului

Câştigătorul lunii aprilie a intrat în posesia premiului

Luna aprilie i-a purtat noroc unui craiovean, care a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, marele premiu la Tombola Abonaţilor, un calculator AMD Sempron cu monitor LCD. „În aprilie 2009 am câştigat marele premiu. A fost pentru prima oară în viaţa mea când câştigam ceva. Anul acesta am luat din nou acelaşi premiu. M-a sunat un prieten care îmi spunea că am câştigat premiul lunii aprilie la Tombola Abonaţilor şi i-am spus că aşa e, l-am câştigat anul trecut. De fapt, îl câştigasem şi anul acesta“, a declarat Nicolae Bucătaru, de 62 de ani, din Craiova, care este abonat la Gazeta de Sud de 15 ani, în reţeaua proprie de distribuţie. Calculatorul primit anul trecut i l-a dat fiului său, care are o firmă de cadastru, iar cel de anul acesta va avea aceeaşi soartă. „Abia aştept extragerea din aprilie 2011 să îmi revendic şi atunci premiul cel mare“, a adăugat Nicolae Bucătaru.

Regulamentul Tombolei Abonaţilor

Gazeta de Sud organizează Tombola Abonaţilor în fiecare lună şi pune în joc premii substanţiale. În timp ce abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la tombolă, cei care se abonează prin Poşta Română trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei (Câmpia Islaz, nr. 97 A). Tragerea la sorţi are loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate al Gazetei de Sud, situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi de cinematograful Modern. Pentru o transparenţă sporită, la tragerile la sorţi, care sunt interactive, poate asista oricine.
GdS

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version