15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţii dau iama în capacele de la canalizare

Hoţii dau iama în capacele de la canalizare

Compania de Apă Oltenia (CAO) a rămas cu gurile de canal descoperite. Hoţii au furat într-o săptămână mai multe capace ale căminelor de vizitare aferente sistemului public de canalizare de pe străzile Ulmului, Matei Millo, Tudor Vladimirescu, Gheorghe Doja, Pictor Andreescu, Ieremia Grigorescu, Nanterre, 1 Mai şi Petre Carp din Craiova. Cu toate că noile capace aveau un sistem de închidere mult mai sigur faţă de cele vechi, în faţa hoţilor, acestea nu au rezistat. Reprezentanţii furnizorului de apă al oraşului cred că nu este un incident întâmplător fiindcă în aceeaşi perioadă au „operat“ pe străzi apropiate.
„Am fost sesizaţi cu privire la sustragerea mai multor capace ale căminelor de vizitare aferente sistemului public de canalizare de pe strada Ulmului, Matei Millo şi strada Petre Carp în dreptul nr. 54, dar şi alte străzi. De la începutul acestei luni au dispărut în total zece capace de la canalizare şi un grătar de scurgere. S-a dispus anunţarea organelor de poliţie în vederea identificării făptaşilor şi recuperării prejudiciului“, a declarat Mihaela Chiriţescu, reprezentantant CAO.
CAO este păgubită lunar de câteva mii de lei, ţinând cont că un asemenea capac ajunge la 300 de lei. Iar costurile se dublează, deoarece administratorul sistemului de apă şi canal al oraşului este în acest caz nevoit să le înlocuiască.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII