12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Sex cu năbădăi
Un cuplu din Zwickau, Germania, a fost evacuat din apartamentul în care locuiau cu chirie din cauză că erau mult prea zgomotoşi în timpul partidelor de sex. Proprietarul apartamentului a primit 15 plângeri depuse de vecini împotriva amorezilor Michael Krung şi Nicole Kuhn. În primă instanţă, acesta a preferat să îi avertizeze pe iubăreţi să fie mai puţin zgomotoşi, însă pentru că aceştia nu şi-au respectat promisiunea, el a decis rezilierea contractului de închiriere.
„Zgomotele pe care le faceţi în intimitate se aud în toată clădirea, ceea ce nu este pe placul locatarilor. Din acest motiv am decis să încheiem colaborarea cu dumneavoastră“, a explicat proprietarul. „E adevărat că suntem mai gălăgioşi. Facem sex foarte des şi ne place. Dar ăsta nu e un motiv pentru a fi daţi afară“, s-a plâns Nicole.
Între timp, amorezii au închiriat alt apartament, cu pereţi interiori şi exteriori foarte groşi pentru a fi siguri că nu vor mai avea probleme. „Aici putem să facem ce vrem şi să facem sex fără să deranjăm pe nimeni şi fără să ne fie teamă că apare un vecin la uşă“, a mai spus zgomotoasa nemţoaică.

Jennifer Aniston, preocupată de riduri
Frumoasa actriţă Jennifer Aniston nu are de gând să rămână indiferentă la schimbările pe care trecerea anilor le lasă pe chipul său. „Aş putea apela la botox. Ridurile devin tot mai adânci pe zi ce trece. Dar aceste linii sunt despre viaţă. Mănânc cu adevărat sănătos şi muncesc, dar, de asemenea, profit când vreau. Nu m-am angajat pe o cale extremistă. Nu renunţ la cafeaua mea, la lactatele mele sau la paharul meu de vin, pentru că aş fi cu adevărat devastată“, a mărturisit actriţa. În ceea ce priveşte viaţa sa privată, Jennifer a dezminţit încă o dată că între ea şi colegul său de breaslă Gerard Butler, ar exista o legătură amoroasă. În acelaşi timp, vedeta pare să fi depăşit momentul divorţului de Brad Pitt, care a lăsat urme adânci în sufletul ei. „Ultimii cinci ani au fost ca o curăţenie de primăvară pentru mine. Acum este timpul să renasc. Îmi place să încerc lucruri noi. Pur şi simplu nu pot să mă închid într-o cutie“, a declarat Jennifer.

Peretele gumei de mestecat
În Seattle există o clădire cu totul specială, care a devenit obiectiv turistic pentru mulţi vizitatori. Aceştia nu ratează ocazia să-şi facă o poză în faţa acestei clădiri. Ineditul acestui edificiu constă în faptul că unul dintre zidurile sale este complet acoperit de gumă de mestecat. Totul a început în anii ’90, când oamenii care stăteau la coadă să ia un bilet la teatru, din plicitiseală, au început să lipsească guma pe zidurile acestei clădiri aflată în Post Alley, în apropiere de Park Place Market. În acel moment a luat naştere o adevărată modă de a lipi guma pe acest zid. La început, oamenii lipeau împreună cu guma şi mici monede pe zid, însă în timp tradiţia monedelor a dispărut. Administratorii clădirii au curăţat zidul de două ori, însă au renunţat în 1999, când Peretele gumei de mestecat a fost certificat drept atracţie turistică a oraşului Seattle. Acum, el este umplut cu mii de grămăjoare de gumă de toate culorile şi grosimile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU