Acasă Local Regula Pan Group

Regula Pan Group

Sunt mai bine de zece ani de când fac asta. Cu două săptămâni înainte, toţi angajaţii participă la proiect: se fac listele, se pregătesc plăsuţele, se pun deoparte produsele. Copiii se bucură de fiecare dată. La fel şi vârstnicii din centrul de pe strada Tabaci din Craiova. Cu câteva zile înainte de Paşte sau de Crăciun, angajaţii Pan Group împart cadouri: e partea lor de fapte bune în aceste perioade.
Angajaţii Pan Group au mers joi, aşa cum obişnuiesc să facă în fiecare an, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Copilul Mic cu Handicap Sever „Vis de copil“ şi la Căminul de bătrâni de pe strada Tabaci. În plasele galben-verzui au pus covrigi, biscuiţi, cozonaci, pâine sau rulade. La numărătoare, au ieşit peste 400 de pachete. Listele de la „fabrica de pâine“ trebuia să corespundă cu cele ale instituţiilor, în aşa fel încât nimeni să nu rămână fără cadou. „A devenit un fel de regulă pentru noi. Venim de atâţia ani şi aici, şi la vârstnici încât, în preajma sărbătorilor, oamenii din Pan Group se mobilizează singuri şi încep pregătirile“, declara Adrian Mătuşoiu, specialist PR. Peste 3.000 de lei a fost valoarea bunurilor din plasele împărţite joi.
Copiii de la Centrul de Recuperare i-au aşteptat pictaţi pe faţă, cu năsucuri roşii sau mustăţi de pisoi, cu urechiuşe de iepurilă şi ochi de felină. Au vopsit ouă, au câştigat diplome şi s-au întrecut în concurs să găsească bunătăţile din ciocolată pitulate în încăperile Centrului.
Bucuria n-a fost alta nici la câteva străzi distanţă, deşi gălăgia şi veselia au fost înlocuite de liniştea oamenilor, de tristeţea încăperilor şi de singurătatea din suflet. Dar copiii mari de aici s-au simţit din nou ca atunci când, mici fiind, căutau prin iarbă ouăle ascunse şi când primeau cadouri de la părinţi, când singura grijă era să se joace şi să fie fericiţi.

Exit mobile version