Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Cu hoţul în pat
Ce aţi face dacă în toiul nopţii v-aţi da seama că un necunoscut s-a strecurat în patul dumneavoastră? În cazul în care sunteţi căsătorit sau locuiţi cu cineva, reacţia cea mai naturală va fi cu siguranţă aceea de a pronunţa numele partenerului sau partenerei, în aşteptarea unui răspuns. La fel a reacţionat şi un bărbat din Mount Washington (Pennsylvania, SUA), a cărui identitate nu a fost făcută publică. Nu mică a fost surpriza bărbatului în momentul în care un necunoscut i-a răspuns cu o vocea gravă: „Nu, nu sunt ea“. Cum era şi normal, proprietarul casei a sărit ca ars din pat şi a luat o bâtă de base-ball, care se afla în imediata apropiere, după care l-a pocnit pe intrus şi a chemat poliţia. Oamenii legii, sosiţi imediat la faţa locului, l-au arestat pe infractor şi l-au condus la secţie pentru identificare. Bărbatul, pe numele său Michael Karanja Kamau, de 33 de ani, a încercat să se apere, însă oamenii legii nu s-au lăsat convinşi. „Îmi era frig, nu aveam de gând să fac nimic rău, am vrut doar să mă încălzesc un pic“, a explicat el. Potrivit raportului poliţiei, Kamau se afla sub efectul drogurilor, iar în acel moment nu îşi dădea seama ce face.

Jennifer Lopez, într-o nouă comedie romantică
Actriţa Jennifer Lopez va juca într-un remake al comediei romantice „Overboard/ Amnezie cu surprize“. Potrivit Tgcom.it, filmul din 1987, în care rolurile principale au fost interpretate de Goldie Hawn şi Kurt Russell, în regia lui Garry Marshall, prezintă povestea unei bogătaşe răsfăţate de soartă care, în timpul unei croaziere pe iaht, cade peste bord şi este salvată de un tâmplar. După ce Joanna se trezeşte, suferind de amnezie, tâmplarul Dean o convinge că este soţia lui, obţinând astfel o menajeră care poate să muncească gratuit pentru cei patru copii ai săi. Scenariul acestui remake, produs de Columbia Pictures, a fost scris de Adam Cooper şi Bill Collage. De asemenea, Jennifer Lopez interpretează rolul principal în comedia romantică „The Back-up Plan“, care va fi lansată luna viitoare.

Cel mai înalt cal din lume
Luscombe Nodram sau mai simplu Noddy este cel mai înalt cal din lume. După cum informează haisentito.it, acest cal, în vârstă de şapte ani, măsoară 2,05 metri şi cântăreşte o tonă şi jumătate. Stăpâna sa, Jane Greenman, îl pregăteşte pentru un turneu ce va avea loc în Australia, ai cărui organizatori contează pe prezenţa multor spectatori, dornici să îl admire pe cel mai înalt armăsar din lume. Noddy este cel mai înalt exemplar din rasa Shire, aflată în pericol de dispariţie. În lume mai există doar 2.000 de exemplare din această rasă, iar caii albi, precum Noddy, sunt extrem de puţini. De aceea, el este considerat principalul punct de atracţie al Sydney Royal Easter Show, care se va desfăşura în curând la Antipozi.

Exit mobile version