17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMile Cărpenişan a încetat din viaţă

Mile Cărpenişan a încetat din viaţă

Jurnalistul Mile Cărpenişan a murit ieri, în jurul orei 15.30, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost internat la Secţia de terapie intensivă încă de săptămâna trecută, în stare foarte gravă.
„Regretăm pierderea acestui om deosebit, pe care îl cunoşteam, eram în relaţii amicale şi îl apreciam pentru profesionalism şi pentru implicarea lui în acţiunile umanitare. Recent, a fost implicat într-un  eveniment caritabil în urma căruia s-au strâns foarte mulţi bani pentru tratamentul în străinătate al unui copil“, a declarat ieri şeful Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean din Timişoara, Dorel Sandesc.  
„A fost internat de săptămâna trecută. A fost adus marţi seară, iar pentru o zi nu a fost intubat cu aparate de respiraţie. Apoi a fost intubat pentru că era, totuşi, în stare critică, şi astăzi (ieri – n.r.), în jurul orei 15.30, a decedat. Medicii au făcut toate eforturile să-l menţină în viaţă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Liana Dacilescu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

69 COMENTARII