16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu la spital

Incendiu la spital

Panică ieri-dimineaţă la Secţia de pediatrie de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Un incendiu a izbucnit în jurul orei 6.00 în camera de gardă din cauza unui scurtcircuit produs la un televizor aflat în funcţiune. Întreg personalul secţiei, copiii şi mămicile au fost evacuaţi. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incendiul a izbucnit în camera medicului de gardă, care adormise, lenjeria de pat fiind cuprinsă de flăcări.
„A fost vorba despre un scurtcircuit la priza de la care era alimentat televizorul, care a funcţionat peste noapte şi s-a supraîncălzit“, a spus un electrician.
Folosindu-se de extinctoarele din spital, cadrele medicale şi personalul au reuşit să stingă flăcările, însă camera de gardă a fost distrusă.
„La Pediatrie, din cauza unui televizor vechi s-a produs un incendiu. Vom analiza cauza concretă şi în funcţie de buget va trebui să refacem camera de gardă afectată“, a spus şeful Secţiei de pediatrie.
O echipă de electricieni va verifica toate sursele de energie electrică de la secţia în cauză, pentru a se evita eventualele pericole.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII