16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalStriviţi după impactul cu un copac

Striviţi după impactul cu un copac

http:http://www.youtube.com/watch?v=FrPGoGnG53Q
Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa ieri, pe DJ 522, în apropiere de comuna doljeană Bucovăţ, după ce maşina cu care se deplasau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.
Reprezentanţii Inspec-toratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că, în jurul orei 11.30, Ionuţ Chiriac, de 18 ani, din localitatea Pleniţa, în timp ce conducea un Nissan înmatriculat în Italia, pe DJ 522, dinspre Cetate către Craiova, în apropiere de comuna Bucovăţ, a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieşit de pe drum şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că după ce şoferul a pierdut controlul autoturismului acesta a rulat zeci de metri prin şanţul de pe partea dreaptă a drumului, a lovit o buturugă, după care a fost proiectat într-un copac. În urma impactului extrem de violent, pomul a fost smuls din rădăcini, iar maşina s-a transformat într-un morman de fiare. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi Descarcerarea, însă medicii nu au putut face nimic nici pentru şofer şi nici pentru Sandu Pardilean, de 40 de ani, din Sălcuţa, pasager în autoturism, care au murit pe loc. Pompierii au fost nevoiţi să taie copacul pentru a reuşi să îl scoată pe şoferul care a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale Nissanului. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula tânărul, dar şi din pricina neîndemânării în conducere a acestuia, care avea permis doar de o lună.
Ultimul accident de circulaţie mortal a avut loc în judeţul Dolj în noaptea de 6 spre 7 martie. Un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 95, în localitatea Ţuglui, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a derapat spre stânga, intrând într-un autobuz staţionat. În urma impactului, a decedat pasagerul de pe locul din dreapta-faţă, un tânăr de 18 de ani, din Ţuglui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

44 COMENTARII