12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO călugăriţă a omorât o fetiţă

O călugăriţă a omorât o fetiţă

Două fetiţe din Ocnele Mari au fost accidentate ieri, în jurul orei 14.00, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Ele tocmai traversau Calea lui Traian pe trecerea de pietoni „de la Ceas“, când au fost spulberate de o dubiţă Mercedes înmatriculată în Sibiu, condusă de o călugăriţă de la Mănăstirea Hurezu – Romanii de Jos.
Una dintre fete, Diana Elena M., de 12 ani, a murit pe loc, iar cealaltă, Ana-Maria G., de opt ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, în stare foarte gravă.
Din declaraţiile comisarului de poliţie Ridichie, călugăriţa care se afla la volanul maşinii avea permis de conducere de mai puţin de un an.
Conform comisarului Ridichie, „măicuţa care se afla la volan venea din partea de sud a oraşului şi se îndrepta spre nord, când, în centrul Râmnicului, a forţat culoarea galbenă a semaforului şi a intrat în plin în cele două copile“.
„Traversam pe verde, ca şi cele două fete, când mi-a trecut şi mie dubiţa prin faţă. Maşina avea viteză mare şi nu a frânat absolut deloc. Am văzut cum a prins capul unei fetiţe cu roata din sânga-spate, iar pe cealaltă a aruncat-o şi a izbit-o cu capul de bordură“, a declarat Adrian E., martor la teribilul accident.
Fetiţa decedată era singură la părinţi, iar ea şi colega ei învăţau la Liceul de Artă din Râmnicu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

54 COMENTARII