20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtenţie! Poliţist în misiune!

Atenţie! Poliţist în misiune!

http:http://www.youtube.com/watch?v=rYW5gPZ_VeY
Doi cititori GdS au trimis pe adresa [email protected] imagini în care au surprins încă două Loganuri ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj ai căror şoferi par să ignore normele Codului Rutier. Primul cititor, care a dorit să rămână anonim, a filmat o Dacia Logan care se deplasa în comuna Secui, judeţul Dolj, cu peste 80 de km/h, deşi viteza maximă admisă pe acel sector de drum este de 40 km/h. „Filmările sunt realizate în comuna Secui, judeţul Dolj. Viteza regulamentară este de 40 km/h, după cum bine se vede pe indicator, maşina poliţiei rulând cu 80, respectiv 90 km/h“, a precizat cititorul. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că în imaginile trimise de cititorul GdS nu se poate observa numărul maşinii şi nici nu se poate vedea dacă, într-adevăr, sunt surprinse în comuna Secui, deci nu se poate stabili cine o conducea şi unde. Poliţiştii doljeni au explicat că, din contră, din imagini se poate observa clar că persoana care a realizat filmuleţul depăşeşte viteza regulamentară, dar şi că, probabil, maşina poliţiei era în misiune, deşi nu avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.
Un alt cititor GdS a fotografiat, pe strada Libertăţii din Craiova, în faţa Secţiei 1 Poliţie, un Logan al poliţiştilor staţionat pe trecerea de pietoni. Acesta a trimis fotografiile pe adresa [email protected] însoţite de precizarea: „în fiecare zi, lună de lună, în faţa secţiei de poliţie din faţa Facultăţii de Agronomie ne întâlnim cu situaţia din imagini. Nu există nici măcar cel mai mic bun-simţ faţă de pietoni sau de persoanele cu dizabilităţi care sunt imobilizate într-un cărucior cu rotile şi sunt nevoite să circule pe riscul lor pe partea carosabilă“. În legătură cu această situaţie, IPJ Dolj a comunicat că au fost dispuse cercetări, iar rezultatul acestora va fi comunicat în câteva zile. De asemenea, poliţiştii doljeni au ţinut din nou să le mulţumească doljenilor pentru ajutorul acordat prin sesizările făcute prin intermediul GdS.
În februarie, un alt cititor GdS a fotografiat un Logan al poliţiştilor doljeni staţionat neregulamentar pe o trecere de pietoni din Terpeziţa, iar la începutul lunii martie un altul a fost imortalizat în timp ce staţiona neregulamentar pe Calea Bucureşti, în zona Rotonda. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

54 COMENTARII