14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Impact violent între un BMW şi un taxi
Un tânăr de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care conducea cu viteză un BMW, a fost lovit de un taxi care circula regulamentar. În urma impactului violent, tânărul din BMW a rămas încarcerat între fiare, fiind nevoie de intervenţia Descarcerării. Nici şoferul taximetrului nu a scăpat uşor, acesta suferind o fractură la piciorul drept. „Am intervenit la intersecţia străzii Cicero cu Carpaţi, la un accident rutier produs între un BMW şi o maşină de taxi. În urma impactului, şoferul BMW-ului a rămas încarcerat şi a suferit mai multe leziuni la cap. Am scos victima, pe care am predat-o medicilor de la Ambulanţă“, a declarat şeful operaţiunii de descarcerare. Cel mai grav rănit este bărbatul din BMW, care a fost transportat în comă la spital, dar şi taximetristul a rămas internat peste noapte.
Alin GHICIULESCU

Drum blocat la Drăgăneşti – Olt
Drumul judeţean care face legătura între localităţile Crăciunei – Radomireşti – Călineşti, de pe raza oraşului Drăgăneşti – Olt, a fost blocat câteva ore bune ieri-dimineaţă, din cauza zăpezii, potrivit comisarului de poliţie Claudia Radu. Drumarii au intervenit cu utilaje de deszăpezire, iar în jurul orei 9.00 drumul a fost deblocat. Între Slatina şi Drăgăneşti – Olt, circulaţia s-a desfăşurat greu ieri-dimineaţă. Maşinile abia au putut înainta prin zăpadă, iar o ambulanţă a rămas blocată în pantă la Brebeni aproape 30 de minute. „Salvarea nu a mai putut urca din cauza gheţii de pe carosabil. Au intervenit drumarii şi au scos ambulanţa de acolo, aceasta continându-şi drumul. Traficul se defăşoară în condiţii de iarnă în tot judeţul“, a spus Augustin Moisiu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.  Zeci de utilaje de deszăpezire acţionează pe drumurile din judeţ pentru a înlătura zăpada de pe partea carosabilă.
Dana MIHĂILĂ

S-a electrocutat în staţia de pompare a apei
Un bărbat din Mehedinţi, care în urmă cu câteva zile dispăruse de acasă, a fost găsit luni decedat. Omul plecase cu vitele la păscut şi se pare că, din cauza frigului, se adăpostise într-o staţie de pompare a apei din zonă. Nimeni nu ştie, deocamdată, cum a reuşit mehedinţeanul să se electrocuteze.
Poliţia şi rudele bărbatului l-au căutat pe câmpul pe care acesta obişnuia să îşi pască vitele. După două zile, bărbatul a fost găsit în staţia de pompare a apei. „I-am văzut geanta şi l-am găsit lângă tabloul electric. M-am apropiat şi am văzut că e mort“, a spus naşul victimei.
Cadavrul mehedinţeanului a fost transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, pentru efectuarea necropsiei.
„Un bărbat de 55 de ani, din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a fost găsit decedat într-o staţie de pompare a apei, pe un teren extravilan. Bărbatul dispăruse de câteva zile de acasă, iar în tot acest timp a fost căutat atât de rude, cât şi de poliţişti. Cadavrul a fost ridicat pentru necropsie şi în continuare se fac cercetări“, a declarat şeful Postului de Poliţie Gogoşu.
Criminaliştii nu exclud însă nici posibilitatea ca mehedinţeanul să fi avut intenţia de a fura cablurile din cupru ale tabloului electric a staţiei de pompare a apei, mai ales că, în urmă cu câteva zile, în aceeaşi zonă, au mai fost furate şi alte fire din cupru, de la o altă staţie.
Alin GHICIULESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS