17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCadavru găsit în Dunăre după un an

Cadavru găsit în Dunăre după un an

Descoperire macabră ieri după-amiază pe Dunăre, în judeţul Mehedinţi. La ieşire din localitatea Dubova, poliţiştii au găsit un autoturism Dacia Papuc în care era cadavrul unui bărbat. Oamenii legii presupun că bărbatul găsit mort este un fost afacerist care are dublă cetăţenie, poloneză şi germană, dispărut din localitatea Şviniţa pe 14 februarie 2009.
„Am descoperit în această după-amiază, în apa Dunării, între localităţile Dubova şi Şviniţa, un autoturism în care se afla şi cadavrul unui bărbat despre care deţineam informaţii că este dispărut din luna februarie 2009. Este vorba despre un bărbat cu dublă cetăţenie, care avea domiciliul în Lugoj. Din primele verificări, se pare că este vorba despre un fost afacerist. Dacă apa Dunării nu ar fi scăzut, probabil că nu am fi găsit maşina prea repede, deoarece autoturismul a căzut în larg, fapt care ne face să credem că a fost vorba despre un accident rutier“, a declarat Paul Medinceanu, comisar la IPJ Mehedinţi.
Maşina este proprietatea bărbatului dispărut, dar până la efectuarea necropsiei nimeni nu poate spune cu exactitate dacă în autoturism este omul de afaceri.
„În maşină a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin despre care deţineam informaţii că a dispărut din luna februarie 2009. În continuare se fac cercetări pentru elucidarea cazului şi pentru descoperirea cauzelor decesului. Doar rezultatul necropsiei poate spune adevărul“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Misiunea de scoatere a maşinii şi cadavrului din Dunăre a fost destul de dificilă, fiind nevoie de intervenţia mai multor echipaje de pompieri.
Afaceristul dat dispărut în februarie 2009 a fost căutat luni în şir de oamenii legii, presupunându-se că a dispărut cu o foarte mare sumă de bani asupra sa. Până în prezent, nici în maşină şi nici asupra neamţului nu s-au găsit bunuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII