10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Matizul morţii

Visul unei familii din Dolj a fost spulberat sâmbătă dimineaţă într-un grav accident de circulaţie, care a avut loc în localitatea Prunişor din judeţul Mehedinţi. Viteza, dar şi neatenţia la volan au făcut ca Matizul în care se aflau patru persoane să fie transformat într-un morman de fiare. Eugenia Mali, de 37 de ani, însărcinată în luna a treia, şi sora ei geamănă, Aurelia Geană, au murit pe loc. Fetiţa de şapte ani a familiei Mali şi tatăl ei, Gabriel, se zbat între viaţă şi moarte la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.
Matizul, care gonea nebuneşte, a sărit de pe carosabil din cauza vitezei şi a lovit un cap de pod din beton. Impactul a fost fatal, toţi cei din maşină fiind încarceraţi între fiarele contorsionate ale autoturismului.
„Cred că au avut viteză foarte mare pentru că s-a auzit o scârţâitură foarte puternică şi farurile maşinii au sărit la 100 de metri de locul impactului. Este tragic“, a spus un martor.
Şoferul, ofiţer MApN într-o unitate militară din Craiova, tatăl fetiţei, a fost scos cu greu din Matiz de către salvatori.
„Operaţiunea a fost foarte dificilă, deoarece maşina era în şanţ. Am reuşit să îl scoatem pe şofer şi fetiţa, dar femeile au decedat pe loc în urma impactului foarte puternic“, a spus unul dintre salvatorii de la Descarcerare.
Medicii sunt rezervaţi în legătură cu starea fetiţei de şapte ani şi a tatălui ei, internaţi în Spitalul din Severin.
„Din păcate, pentru mamă şi sora ei nu am mai putut face nimic, iar bărbatul şi fetiţa de şapte ani sunt foarte grav. Nu ştim deocamdată ce şanse au“, a spus medicul de pe ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII