Şi-a ucis soţia şi soacra în scara blocului

Autori


Două femei, mamă şi fiică, au fost înjunghiate mortal vineri dimineaţă, în scara blocului B29, de pe strada Paşcani din Craiova, de soţul tinerei, cu care aceasta se afla în proces de divorţ. După dublul asasinat, autorul a reuşit să fugă, însă a fost găsit după câteva ore, ascuns în casa bunicilor săi din comuna Calopăr-Dolj.

Vasile Şolea, de 23 de ani, şi soţia sa, Gabriela Dorina, de 21 de ani, ambii din Craiova, se căsătoriseră în urmă cu câţiva ani şi aveau împreună un copil de trei ani. De la sfârşitul anului trecut, cei doi nu se mai înţelegeau, iar femeia a decis să intenteze divorţ, după care s-a mutat la mama sa, Mirela Văduva, de 48 de ani, care locuieşte în blocul B29 de pe strada Paşcani din Craiova. Copilul a rămas la Vasile, judecătorii urmând să stabilească exact care dintre cei doi soţi va primi custodia minorului. Procesul de divorţ a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova pe 20 ianuarie. Primul termen a fost pe 9 februarie, când instanţa a hotărât efectuarea unei anchete sociale. Rudele femeilor au povestit că, după ce tânăra s-a mutat la mama sa, Vasile se ducea peste fosta soţie la serviciu, făcea scandal şi ameninţa că o omoară şi pe ea, şi pe copil, după care o să-şi pună capăt zilelor. Dorina chiar a renunţat la locul de muncă pe care îl avea, pentru a fi mai departe de Vasile. Certurile s-au ţinut lanţ până vineri, când Vasile Şolea şi-a dus la capăt ameninţările. A aşteptat-o pe Dorina în scara blocului B29, iar în jurul orei 8.15, când tânăra a coborât, a omorât-o cu mai multe lovituri de cuţit. Mama fetei a auzit strigătele de ajutor şi a coborât ca să vadă ce se întâmplă, însă a căzut şi ea răpusă de ploaia de lovituri de cuţit.

„Bărbatul i-a aplicat tinerei mai multe lovituri de cuţit. Cum în scara blocului era gălăgie, mama victimei a ieşit din apartament şi a coborât, fiind, la rândul ei, lovită de mai multe ori cu acelaşi cuţit“, a declarat procuror Magda Bădescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Pentru că era în baie, fratele Corinei a auzit mai târziu ţipetele, iar când a ieşit şi el şi-a găsit sora şi mama într-o baltă de sânge. Autorul omorului apucase să fugă.


S-a ascuns la Calopăr

Anunţaţi prin 112, poliţiştii şi mai multe ambulanţe au ajuns imediat la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două femei, care fuseseră înjunghiate de mai multe ori. La scurt timp au ajuns şi criminaliştii şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care au început cercetările. Pentru că rudele femeilor îl indicau drept autor al dublului asasinat pe Vasile Şolea, acesta a devenit imediat principalul suspect. Poliţiştii craioveni au declanşat acţiunea „năvodul“, instituind mai multe filtre rutiere în Craiova, dar şi pe principalele artere ale judeţului Dolj, pentru prinderea lui Vasile Şolea. De asemenea, au fost anunţaţi şi le-au fost trimise semnalmentele bărbatului şi poliţiştii din judeţele limitrofe. În jurul orei 13.00, Şolea a fost găsit de o echipă de poliţişti în localitatea Calopăr, satul Panaghia, ascuns într-o magazie din gospodăria bunicilor săi. Potrivit poliţiştilor doljeni, în timp ce era căutat de oamenii legii, Şolea i-a trimis mai multe sms-uri fratelui său, în care îi spunea că se omoară dacă vede maşinile poliţiştilor la poartă. Nu a mai apucat, pentru că a fost prins şi dus direct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, pentru a fi audiat de procurorul care a preluat cazul. Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, iar procurorul a emis pe numele lui Vasile Şolea o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În jurul orei 15.00, Vasile Şolea a fost dus în arestul IPJ Dolj. Sâmbătă, după ce va fi efectuată şi necropsia victimelor, Şolea urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi omor deosebit de grav.

Cercetat pentru omor calificat şi omor deosebit de grav

Pentru că a săvârşit omorul asupra soţiei şi în public, procurorii doljeni au încadrat fapta la omor calificat, infracţiune care este pedepsită de Codul Penal cu închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. De asemenea, pentru că a ucis două persoane, bărbatul este cercetat şi pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav, faptă pedepsită cu detenţia pe viaţă sau cu închisoarea de la 15 la 25 de ani.Comenteaza acum

49 Comentarii

 1. vasile said:

  Absolut normal pentru un oras violent si scapat de sub control cum e Craiova.

 2. craiovean said:

  Sa se introduca in CONSTITUTIA tarii, PEDEAPSA cu MOARTEA pentru criminali .Ce inseamna 15 ani ,o frectie la un picior de lemn. Iese afara si comite altele ,psihologii spun ca asemenea oameni sunt IRECUPERABILI.

 3. Julian said:

  Acesti oameni nu merita sa primeasca o pedeapsa intre 15-25 ani, acesti oameni trebuie sa primeasca pedeapsa cu MOARTEA, exista posibilitatea sa primeasca 25 de ani iar pentru buna purtare sau mai stiu eu ce gratieri se mai fac peste un numar de ani, sa iasa din inchisoare si Doamne Fereste sa nenoroceasca si alte familii. PEDEAPSA CU MOARTEA ar trebui sa fie introdusa in Constitutie !

 4. cititor said:

  Sunt impotriva pedepsei cu moartea,dar intr-o tara scapata de sub control este singura solutie.Si America a introdus pedeapsa cu moartea in ani de recesiune.Altfel nu se poate.

 5. @! said:

  D-zeu sa le aiba in paza pe cele doua femei !!!! Printre noi sunt si fiare nu oameni ! Chair acum cateva zile pe strada mea a fost o crima, si asta la cateva statii de centrul Bucurestiului . Nu numai la caraiova este asa ceva ..sunt peste tot !

 6. SISTEM DE ****!! said:

  SPER SA SE NUMERE PRIN RANDUL VICTIMELOR IN PRIMUL RAND CEI CARE FAC LEGILE DE **** IN ACEASTA TARA SI CEI CARE NU LE APLICA NICI PE CELE CARE EXISTA, SA VADA SI SA SIMNTA PE PIELEA LOR MIZERIA CARE O PROMOVEAZA IN SOCIETATE …. IN REST ASA CUM ZICEA SI CEL MAI DE SUS PEDEAPSA CU MOARTEA IN ASEMENEA CAZURI UNDE DOVEZILE SUNT INCONTESTABILE SI FAPTELE DEOSEBIT DE GRAVE TREBUIE SA CONSTITUIE O NORMALITATE…..NUMA I ASA CEL CARE VA VREA SA COMITA O ASEMENEA FAPTA SE VA GANDI DE 2 ORI INAINTE…..NU UITATI CA IERTAREA UNOR ASEMENEA FAPTE MONSTRUOASE SAU PEDEAPSA BLANDA INSEAMNA DEFAPT O INCURAJARE PT O NOUA GRESALA!!!

 7. mika said:

  parerea mea este ca aceasta persoana trebuie inchisa pe viata.25 de ani este un nimik ptr gravitatea faptei sale.eu cred ca este bolnav psihic.doamne fereste sa ai de-a face cu o asemenea persoana.

 8. Ultrapluss said:

  Nu exista pedeapsa cu moartea pentru ca in Romania exista deja pedeapsa cu viata!!!
  Idioti ca asta au fost si o sa mai fie. Nu are legatura cu nimic. Nici cu legea, nici cu pedeapsa. Pacat de copil.

 9. UltraMinus said:

  Mai, nea Lipici, da’ articolul asta e foarte frumos narat.. asa ca la clasele I-IV, ai un Foarte Bine de la D-l invatator….

 10. Florin said:

  Pedeapsa capitala!!!! Singurul regret care sda i8l avem ca nu il putem executa de 2 ori . Domnilor guvernanti ce se alege de fetita de 3 ani a Dorinei ??? E plina Craiova de echipaje de politie in noaptea acesta. ieri de ce nu era??????

 11. ADITA said:

  Dupa curmarea celor doua vieti, nemernicul putea curma si viata politistilor si procurorilor.Acum, ce intrebare urmeaza, pentru …,,legisti”?

 12. TotEu said:

  MOARTE pentru MOARTE !!!!
  Acesta este verdictul,……..du pa cum se vede in inregistrarea de mai sus asta nu poate fi scos ca nu are discernamant,asa cum sunt scosi majoritatea infractorilor,pentru ca i-a trecut prin cap sa dea cu banda ,,scotch,, pe manerul cutitului,ca apoi sa-l dea jos pentru a nu i se gasi amprentele!Dar n-a mai apucat pentru ca a fost luat ca din oala de politie!

 13. k1 said:

  in primul rand idiotul asta dragi ziaristi are 27 sau 28 de ani,a fost cu un an mai mic in scoala generala decat mine,statea in curte la avicola intr-o locuinta de servici a parintilor si in al doilea rand nu era zdravan la cap de mic,atunci banuiam ca ar fi din cauza marginalizarii de catre ceilalti copii datorate faptului ca avea o figura mai diforma…sa le fie tarana usoara,pacat de copil

 14. gore said:

  Cunosc un caz unde o femeie de 30 de ani a divortat si a cistigat in instanta ambii minori avind la ea decat fetita.De 2 ani incearca sa ia si baiatul dar fostul sot refuza sa-i dea si baiatul ea avind hotarire definitiva si irevocabila.A facut nenumarate plingeri la parchet dar fara nici un rezultat. De 20 de luni nu a platit intretinerea pt minori stabilita de instanta si pe deasupra a ridicat si alocatiile de stat ale ambilor minorI si ameninta in stinga si dreapta ca ia gatul fostei sotii si nimeni nu ia nici o masura impotriva lui.

 15. adrian said:

  Draga Justitie,
  Te rog fa-mi o favoare:da-l pe mana mea.Apoi daca tot sunt incins da-l pe mana mea si pe Base,Boc,Seitan si toata haita de putregaiuri care au distrus tara.

 16. Florin Ţanovici said:

  Pentru 16: Şi respectiva de ce nu-i face plângere penală? Cât despre tânăra asasinată… s-o aibă Dumnezeu în pază, sar să fie de învăţătură de minte pentru alte tinere care, în loc să-şi petreacă anii tinereţii prin săli de curs, se cuplează repede cu “şmecheri”. S-o ierte Dumnezeu, dar ce-o fi fost în mintea ei când la 17 ani s-a măritat şi a turnat şi un plod repede, parcă de frică să nu rămână nemăritată şi fără copii. Mai ales în situaţia descrisă de k1 – nr.15. Păi în condiţiile date, ceea ce s-a întâmplat în scara acelui bloc este efectul, tragicul deznodământ al unei cauze mai vechi: Probabil găştile de cartier în mijlocul cărora a crescut Gabriela. Pentru că să fim serioşi, o fată cu educaţie, cu şcoală, nu se mărită la 17 ani cu o haimana! Asta însă nu-l scuză cu nimic pe dublul asasin. O justiţie corectă i-ar aplica pedeapsa maximă, pe viaţă! În altă ordine de idei, domnilor, să fim serioşi: nu avem încă justiţie căreia să-i dai pe mână un astfel de instrument: pedeapsa capitală. S-a făcut referire la SUA. Da, dar acolo nu Justiţia hotărăşte dacă “Şolea” este vinovat, ci o curte cu juraţi. Este cu totul altceva!Pentru 16: Şi respectiva de ce nu-i face plângere penală? Cât despre tânăra asasinată… s-o aibă Dumnezeu în pază, sar să fie de învăţătură de minte pentru alte tinere care, în loc să-şi petreacă anii tinereţii prin săli de curs, se cuplează repede cu “şmecheri”. S-o ierte Dumnezeu, dar ce-o fi fost în mintea ei când la 17 ani s-a măritat şi a turnat şi un plod repede, parcă de frică să nu rămână nemăritată şi fără copii. Mai ales în situaţia descrisă de k1 – nr.15. Păi în condiţiile date, ceea ce s-a întâmplat în scara acelui bloc este efectul, tragicul deznodământ al unei cauze mai vechi: Probabil găştile de cartier în mijlocul cărora a crescut Gabriela. Pentru că să fim serioşi, o fată cu educaţie, cu şcoală, nu se mărită la 17 ani cu o haimana! Asta însă nu-l scuză cu nimic pe dublul asasin. O justiţie corectă i-ar aplica pedeapsa maximă, pe viaţă! În altă ordine de idei, domnilor, să fim serioşi: nu avem încă justiţie căreia să-i dai pe mână un astfel de instrument: pedeapsa capitală. S-a făcut referire la SUA. Da, dar acolo nu Justiţia hotărăşte dacă “Şolea” este vinovat, ci o curte cu juraţi. Este cu totul altceva!

 17. roman said:

  il stiu personal, nu e sanatos la cap, are momente cand e lucid dar si momente cand nu poti sa vb cu el, e nebun, asa ca nu va fi inchis decat la nebuni, eu chiar ma intrebam cand il vedeam cu biata fata pe strada, oare ce a vazut la el, frumos nu e, nebun era, chiar nu intelegeam ce a vazut la el

 18. eu said:

  Victima avea 21 de ani iar el 23 si aveau un copil de 3 ani, la 18 ani si-a gasit dragostea si s-a apucat sa faca copil :)) foarte interesant…
  .

 19. mdea said:

  cartierul ala oricum e plin de nenorociti!! scursuri ale societatii!!! iti dau in cap pe strada si nu patesc nimic!ma mir ca au prins jegul asta uman ca presupun ca la ora 8 cand s-a petrecut nenorocirea justitia dormea….!!!
  ar trebui sa faceti draq ceva ca pana la urma ne omoara astia pe toti!orasul asta o sa fie populat numai de psihopati si tigani!!!

 20. Narcis said:

  Mai TANOVICI tu faci pe lupul moralist.Mai putregaiule,tu care nu ai demnitate si nici raspunderea pentru cea ce ai scis in presa vremii-respectiv Gds,ar trebui sa stai cuminet inchis in casa.Ai fost la dezalcolizare dar neuronii ti-au fost ciuntiti si nu mai gindesti cum trebuie.Lasa pe altii sa scrie.Pleaca in lumea larga ca oricum ai fata de BABUIN CU COADA.

 21. alt roman said:

  Numai oamenii cu probleme psihice pot sa se gandeasca la asemena fapte, si mai rau, sa le si duca la “bun” sfarsit. Iar faptul ca esti “nebun” nu te poate absolvi de vina; cred ca si eu as fi de acord cu intorducerea pedepsei cu moartea in astfel de cazuri, premeditate sau, cel putin, inchisoarea pe viata.

 22. ginardo said:

  gds vreau sa faci un sondaj referitor la pedeapsa cu moartea … sa vedem parerea oamenilor eu sunt de acord cu aceasta 100%

 23. ROKOR said:

  Pe inculpat il condamn la pedeapsa cu moartea!
  Despre tanara nu pot decat sa zic ca si-a meritat soarta! La 17 ani sa te mariti si sa faci si un copil …. inseamna ca era HAIMANA, ca multe altele care merita aceeasi soarta! Vorba aia, in loc sa isi vada de scoala sa gandit repede la maritis … asa ii trebuie! In situatia asta se afla mult mai multe tinere, certate cu cartea si cu ochii dupa ciocan ….
  Vreti smecherasi si frumosi … sunteti pasibile de aceeasi soarta, aviz amatoarelor! Aia cu bani nu fac asa ceva pentru ca e mai simplu sa isi bata joc de voi si sa va dea eject pe strada ca niste zdrente! Pare rau, dar asta e situatia!

  La revedereeeeeee!

 24. Lucian said:

  Tara de rahat… in SUA, Canada, etc daca isi ameninta sotia in felul acesta avea interdictie sa se apropie de locuinta ei la mai putin de 200 m…daca totusi o facea il saltau imediat…

 25. larix said:

  pt cei care o scot pe fata vinovata , ca vezi era o haimana, ca de ce s-a maritat tinara, etc.voi sinteti toti niste misogini. nu are legatura pregatirea sau virsta fetelor cu nebunii cu care ajungi sa te casatoresti, eu m-am casatorit la 24 ani, am facultate si totusi am luat un sot cu tendinte agresive, abuziv si de care pur si simplu nu pot sa divortez caci , caci tocmai acest caractez agresiv ma determina sa nu pot sa plec, caci nu stiu de ce e in stare.pacat de fata si de multe altele ca ea, legea nu e de partea femeilor.

 26. larix said:

  imi cer scuze pt repetitii, dar m-am enervat pur si simplu cind am citit cu, este inca odata condamnata o femeie pt. asa e la noi, cei slabi sint de vina

 27. nadia said:

  sunt de acord cu Lucian, intarile civilizate asa ceva nu se intampla, in Spania, copii sunt incredintati aproape mereu mamei(char daca este un copil sau ….. copii) , mama ramane in locuinta, aici nu se despart fratii. si in legatura cu violenta asupra femeii , daca te ameninta sau te bate sotul a incurcat-o, bineneteles ca sunt si cazuri in care femeia nu paote sa demoonstreze ca a fost batuta, asa ca aici sfatul specialistilor este ca daca ai fost agresata de catre sot, logodnic, prieten sa te duci inmediat la spital sau la politie si dupa aceea vai de saracul de el. mie mi se pare corect acest lucru, desi noi femeile suntem in general f.f.f. proaste iertam si speram ca o sa se indrepte situatia, dar cine ridica o data mana o va ridica mereu si cine ameninta o data o va face mereu asa ca fetelor curaj. cine a pus-o pe saraca fat sa se marite la 17 ani si pe deasupra sa faca un copil, decat asa mai bine singura, aici in spania este o zicala´´ mai bine singura decat in rea companie“ FOARTE MARE ADEVAR. CONDOLEANTE FAMILIE SI CU D.-ZEU INAINTE , MA GANDESC IN PRIMUL RAND LA FETITA CARE A RAMAS FARA MAMA EI. eu sunt curioasa sa vedem ce o sa zica acum desteptul de judecator/oare care i-a incredintat copilul acestui monstru uman.

 28. pepe said:

  @nadia si @florin
  Dorina are un baietel de 3 ani. Era lumina ei, pacat ca n-o sa-l vada crescand. Sper ca Vasile sa devina in inchisoare Vasilica.

 29. ddd said:

  Pacat ca se intampla asta .In fiecare zi este cate o crima , un viol si mai vrem sa fim civilizati.In tarile civilizate acest individ ,nu mai traia. Si cu maritisul e o loterie nu stii nicodata ce nimeresti , asa a fost sa fie . Destinul face totul .

 30. Diandi said:

  Intra-adevar maritisul este o loterie, de aceea e bine TESTUL inainte, nu te lua ca este frumos si are bani, sigur sigur are si un alt defect care sa compenseze! Un TEST pentru cele mai mici intentii, o persoana trebuie testata …. astfel incat nici sa nu isi dea seama! Eu am mare grija cand ma voi insura, pentru ca nu mai sunt fete care sa merite, numai zdrente, si nimeni nu poate sa imi spuna ca gresesc, pentru ca ii voi da in cap cu sutele de dovezi care le am si din multitudinea de cazuri pe care o stiu si eu, si alti prieteni ….
  @Florin Tanovici degeaba iti intinzi tati antenele cat poti tu de mult, pentru ca nimeni nu iti da IP, stii de ce … pentru ca aceasta ar fii un proces pe capul RDS-RCS si nu cred ca le-ar pica bine daca ar pierde in instanta! Stai linistit totul se compenseaza, casigi pe o parte, pierzi pe cealalta!
  @larix, probabil Larisa, scuza-ma ca iti zic ca degeaba ai 20 si ceva de ani, degeaba te-ai maritat la 24 de ani si ai facultate, daca ai langa tine un monstru, un personaj agresiv … pentru ca nu te vei putea bucura intr-adevar de el niciodata, traiesti cu frica ca daca nu ii faci toate poftele te ia la bataie, sau doamne fereste … asemenea specimen, nu trebuie IERTAT si “inghitit” … trebuie sa pui piciorul in prag, iti iei toate masurile de precautie …. odata si odata toate astea trebuie sa inceteze, nu? sau vei dori sa ramai sclava unui monstru? E alegerea ta!

  Ma gandesc cu stupoare cum altii au putut sa isi ucida sotiile pentru niste motive tragi-comice: unul pentru ca nu ia aprins sotia tigara, altul pentru ca sotia a refuzat sa ii faca cartofi prajiti! Si astea sunt doua din miile de cazuri! Mie imi miroasa a sclavagism … stiu e dureros! Daca eu constat ca isi bate joc de mine zic cu vorba buna, daca nu intelege o las in lumea ei, sau cel mai probabil as si lovi-o, DAR as fii impacat ca as face-o pe buna dreptate! Altfel NU, NICIODATA!

  Fetelo r, capu’ sus! Si mare atentie la omul de langa voi! Spun asta mereu si urasc faptul ca de multe ori am dreptate!
  Lumea ma considera nebun, dar vocile din cap imi spun ca nu e adevarat! :))))
  Bafta multa si alegere corecta!
  V-am pupat!
  Frumos fir epic redactor! Bafta!

 31. solomon said:

  nea’criminale cauta-l pe judecatorul Anghel,ii duci 3 curcani si o vadra de vin si iti da 3 ani cu suspendare….he he he CRAIOVA ce sa zici orasu tuturor posibilitatilor

 32. Lu cian Vlad said:

  Aoleu…. Acest Solea Vasile a fost cu mine in liceu…la ENERGETIC. Are 28 de ani nu 23 cum s-a scris.Ce sa zic….. fara cuvinte! In liceu era un baiat linistit…..adica nu era scandalagiu.Asta e…se pare ca va rata intrunirea de 10 ani

 33. djs said:

  Sincer sa fiu o cunosteam pe Dorina indeajuns de bine incat sa-mi d-au seama ca nu l-ar fii inselat pe Vali ca defatp asa il cheama lasand astea la o parte am fost azi la inmormantare si pur si simplu nu mai am cuvinte dar sper ca Vali sa primeasca ceea ce merita.E sta bine mersi in puscarie si Dorina cu mama ei putrezesc in pamant.Sa le fie tarana usoara,sper ca acolo sa isi gaseasca si micuta Dorina linistea.Dj Sorin craiova.

 34. djs said:

  Imi cer scuze ca mai postez o data pe site dar nu ma pot abtine sa nu spun ca Vali era un om fara suflet care o batea pe Dorina in mod frecvent pur si simplu doar daca intarzia 5 minute lua bataie rau de tot,Vali nu bea niciodata nu a baut dar tot violent era doar cu femeile eu am incercat sa-l impiedic de mai multe ori am reusit dar pt moment acasa era acelasi cosmar pe care doar micuta Dorina il stia.Acum ca numai e printre noi vreau ca lumea sa stie adevarul si dreptate sa se faca asa cum se cuvine in cazul Dorinei si al mamei ei.Tin sa mai precizez faptul ca demult o ameninta cu moartea si ca daca se desparte o omoara nu numai pe ea ci si pe copil,stiu aceste lucruri si mult mai multe de la Dorina.Cand s-a angajat la pizzeria de langa locuinta mea Dorina nu vb mai cu nimeni si tot tp era amagita,suparata dar dupa ce s-a despartit de Vali usor usor a aparut un zambet pe fata ei…tot dj sorin din craiova a scris aceste cuvinte.

 35. dilly said:

  mda ..daca se intampla in orice alt oras apareau altii cu ” intr`un oras asa ca X normal ca se intampla ” ..ce sa le ceri …cretini !

 36. juridictv said:

  Reportaje socante,interviuri despre procesele vedetelor,reality show numai pe juridictv.ro

 37. UN OM said:

  cata furie si ura sa omori cu sange rece a avut pentru ce defapt.nu merita sa fie hranit in puscarie din banii nostri.ar trebui sa se tina cont de opinia multimii daca mai are dreptul sa traiasca printre oameni.bagatiila muncile cele mai grele sa mora incet sa simta suferinta adevarata.PEDEAPSA CU MOARTEA

 38. daniel said:

  25 de ani si 1zi sa ii dea la nenorocit:|daca moarte nu se poate ,DUMNEZEU SA LE ODIHNEASCA IN PACE

 39. jampinel said:

  cica sa vin io presedintele tarii rumanace si sa vezi bre cum vreo 5 milioane de-ai de astia ii voi lega de miini la bara si la 10 cm de pamint! pe urma ii tai cu lama usurel si-i dau in parc la tuintzari! pe urma urmeaza jigodiile alea postcomuniste! daaaaaa, ati auzit bine! sint 15 milioane de jigoditi! la fel voi face si cu astia! tata ala al nostru, generalul antonescu se-nvirte-n groapa! mama lor de jigodii! si uite-asa purific jungla de putregai! pe onorul meu!!!!!

 40. mica said:

  am ramas socati toti colegii lui niciodata nu ne inchipuiam asa ceva Dumnezeu sa le odihneasca iar vali va primi pedeapsa pe care o merita Pacat de minunatia de copil pe care o avea acasa a ramas SINGUR

 41. soryn said:

  Am lucrat alaturi de el 4 ani la aceeasi firma nopti petrecute impreuna ……multe…. in acea dimineata cind a plecat din schimb l,am salutat si sa urcat in speciala parca erea beat fara sa raspunda.A plecat exact unde sa intimplat tragedia.Dupa 4 zile nu-mi imaginez ca Vali cum ii spuneam noi, colegii a putut sa faca asemenea fapta.Am colegi care dupa 4 zile nu pot dormi din cauza socului Dumnezeu sa le odihneasca in pace pe cele doua iar lui sa-i dea pedeapsa care o merita!—–soryn ELKA

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 27 februarie 2010

Actualitate

» Fotbal: Pandurii a pierdut meciul cu FC Vaslui
» Disperare la sud
» Protest anticomasare
» Marian Sârbu a plecat din PSD
» Spitalul de Urgenţă, trezit din amorţeală
» Podul de la Calafat, gata în 2011
» Isărescu: Nu am fost pregătiţi pentru UE
» Case în pericol de a fi îngropate sub pământ
» Cod Portocaliu de inundaţii pe Dunăre
» Dolj: A murit electrocutat la Lăcriţa
» Fotbal: Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-2
» Fotbal: Banner al ultraşilor interzis pe stadionul din Severin
» Fotbal: Corneliu Stroe, pe banca Universităţii Craiova la meciul cu Gaz Metan Mediaş

Local

» Şi-a ucis soţia şi soacra în scara blocului
» Seducătoarea din Florenţa, de Salman Rushdie
» Scurte ştiri
» Alexander Graham Bell, inventatorul telefonului
» Amintiri presărate cu tradiţii şi obiceiuri

Dolj

» Poliţiştii doljeni împuşcă inamici virtuali
» Sediu nou pentru Protecţia Civilă

Gorj

» Vâlcence arestate pentru înşelăciune
» Şi-a tăiat nevasta cu o lamă, apoi a încercat să se sinucidă

Sport

» Gallovits va juca împotriva lui Venus Williams
» Oltchim, în faţa unei noi provocări
» Victorie obligatorie la Braşov
» SCM-CSS, meci dificil cu Alexandria
» Craiovenii vor să încurce campioana
» Lucescu, eliminat din Liga Europa
» Arbitrii n-au jucat hora Unirii
» Găzarii vor punctele din Ardeal
» Pandurii speră să schimbe tradiţia
» Licenţa, o problemă
» „Arma letală“ este echipa Craiovei!
» Eugen Trică: Trebuie să jucăm de frică!

Magazin

» Sfaturi practice în bucătărie
» Frumuseţe cu bani puţini
» Ruladă cu migdale şi căpşuni
» Pui cu orez la cuptor
» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică programate pentru luni
» HOROSCOP
» Ger în dormitor
» Scurte ştiri
» Sufocaţi de deşeurile electronice
» Freud navighează pe internet
» Adolescenţa, apogeul evoluţiei

Opinii

» Ponta şi Antonescu pierd soldaţi. Planurile lui Traian Băsescu şi PD-L

Top UploPorn.com (ul.to) - Download Porn HD RGPorn.com - Free Porn Downloads