10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPonta îi promite lui Cârciumaru un post de vicepreşedinte

Ponta îi promite lui Cârciumaru un post de vicepreşedinte

Deputatul de Gorj, Victor Ponta, candidat la şefia PSD, a participat ieri la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a Organizaţiei Locale, unde a anunţat că îl va coopta pe Florin Cârciumaru în echipa de conducere a partidului, în cazul în care va deveni preşedinte.

Victor Ponta şi liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, vor face echipă în cazul în care deputatul de Gorj va deveni preşedinte al PSD. În cadrul Conferinţei Judeţene Extraordinare a Organizaţiei Gorj, deputatul s-a declarat mulţumit de modul în care primarul din Târgu Jiu a gestionat problemele comunităţii, intenţionând să-l pună pe Cârciumaru responsabil pe probleme de administraţie locală. Decizia de a-l promova pe edilul local a fost anunţată la finalul Conferinţei Judeţene Extraordinare a PSD. Deputatul gorjean se vede deja învingător la alegerile de sâmbătă, considerând că tinereţea sa va fi un atu în competiţia cu Mircea Geoană. Victor Ponta este la cel de-al doilea mandat obţinut pe listele PSD Gorj, iar anunţul de cooptare a liderului PSD Gorj în echipa sa vine după ce mai mulţi primari şi lideri locali şi-au exprimat nemulţumirea faţă de modul în care este tratată organizaţia de la Gorj de liderii de la centru, în ciuda rezultatelor bune obţinute

Cârciumaru, ofertat de toţi

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, nu s-a arătat surprins de oferta primită de la Victor Ponta, menţionând că a mai primit propuneri şi de la alţi candidaţi sau potenţiali candidaţi. Cârciumaru a spus că e mulţumit de faptul că filiala pe care o conduce a început să fie luată în seamă de liderii de la Bucureşti: „Şi Miron Mitrea, şi Mircea Geoană au descoperit acum cât de importantă este organizaţia de la Gorj şi mi-au propus să devin vicepreşedinte. Mitrea mă vrea vicepreşedinte, Geoană mă vrea vicepreşedinte şi am spus că nu este normal să accept propunerea lor. I-am spus domnului Geoană că există nemulţumiri în partid şi că lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel faţă de cum le prezintă anumiţi preşedinţi de organizaţii. Vorbesc de organizaţia de la Gorj, dar starea de supărare e în toate organizaţiile. Oamenii sunt nemulţumiţi că am pierdut alegerile prezidenţiale, pentru că mulţi au rămas fără locuri de muncă şi foarte mulţi sperau să găsească un loc de muncă odată cu venirea partidului la putere. Dânsul a fost şi este minţit de anumiţi preşedinţi de organizaţii, care îi spun că va fi votat, mai ales că membrii vor vota la Congres după propria lor conştiinţă“, a menţionat Cârciumaru, care a devenit preşedinte al PSD Gorj în 2004, iar recent şi-a anunţat candidatura pentru un al doilea mandat în fruntea Organizaţiei Judeţene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII