16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Declaraţie… cu miros
Un fermier din statul american Minnesota a ales un mod cu totul original pentru a-şi declara iubirea faţă de soţia sa, cu ocazia recentei zile de Sfântul Valentin. După cum informează Krone.at, amorezul i-a desenat iubitei sale pe un câmp o inimă din bălegar de aproximativ 800 de metri. Muza acestei declaraţii, Beth Andersland, de 37 de ani, s-a declarat impresionată de gestul soţului său, Bruce. Ea a mărturisit că acesta este cel mai original cadou pe care l-a primit. În acelaşi timp, Beth a recunoscut că, pentru multe femei, uriaşa inimă de bălegar ar putea părea un lucru respingător, cu toate acestea pentru ea acest cadou are o importanţă aparte.
„De ce să nu faceţi ceva amuzant cu ceea ce ai la dispoziţie, chiar dacă este vorba de bălegar“, a comentat Beth. Fermierul a făcut inima de bălegar cu ajutorul tractorului şi a reuşit s-o termine în două zile.

Amendă pentru Contele Dracula
Un cetăţean german a fost nevoit să plătească o amendă de 40 de euro, după ce a semnat cu un nume fals biletul de tren. Potrivit Tgcom.it, tânărul călătorea între Köln şi Koblenz, pentru a participa la un carnaval împreună cu prietenii săi. Din câte se pare, el intrase deja în spiritul carnavalului şi a preferat să îşi semneze biletul „Contele Dracula“. Însă, controlorul nu a apreciat gluma şi l-a amendat, acuzându-l de folosirea unui nume fals. Odată ajunşi la Koblenz, poliţiştii feroviari şi-au dat imediat seama că era vorba doar de o glumă de carnaval şi au încercat să îl convingă pe controlor să se răzgândească. Acesta s-a dovedit inflexibil, astfel că tânărul glumeţ a fost nevoit să achite amenda.

Mariah Carey, o divă îndrăgostită
Când vine vorba de gesturi romantice, Nick Cannon, soţul solistei Mariah Carey, pare să fi găsit cheia spre inima divei. Pentru a marca aşa cum se cuvine un an de la căsătorie, actorul i-a dăruit alesei sale un album cu propriile lui mesaje de dragoste, pe care i le-a scris interpretei în fiecare zi de la prima lor întâlnire.
„Îi place să fie inspirată. Este o femeie sentimentală şi sensibilă. Aşa că are nevoie de inspiraţie zilnică. La prima noastră întâlnire, i-am promis că în fiecare zi îi voi scrie un e-mail, o voi suna sau îi voi trimite un text cu un mesaj special şi din ziua aia am făcut-o în fiecare zi. La prima noastră aniversare de la nuntă, am luat toate aceste mesaje şi le-am pus într-un album“, a povestit starul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS